Accident grav în Constanţa. Două adolescente au murit pe loc. Un băiat de 16 ani se afla la volanul uneia dintre maşinile implicate

Două fete de 13 şi 16 ani au murit noaptea trecută într-un accident grav produs în localitatea constănţeană Cobadin. Maşina în care se aflau cele două adolescente era condusă de un băiat de doar 16 ani, care a fost rănit grav. Alţi doi tineri, unul de 17 ani şi altul de 23 de ani, au fost răniţi.

05 aug. 2022, 09:27
Accident grav în Constanţa. Două adolescente au murit pe loc. Un băiat de 16 ani se afla la volanul uneia dintre maşinile implicate

Un accident grav în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs noaptea trecută în localitatea Cobadin din Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje Smurd B, un Smurd C, o autospecială de stingere cu apa şi spumă şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Citeşte şi: Familie nenorocită la întoarcerea din vacanţă. O fetiţa de 10 ani a murit, sora ei geamănă se zbate între viaţă şi moarte. Tatăl vitreg al fetelor a murit şi el

Cele două autoturisme au fost conduse de un băiat de 16 ani, respectiv un tânăr de 23 de ani. În urma impactului, două adolescente de de 13, respectiv 16 ani au murit. Se aflau în maşina condusă de adolescentul de 16 ani.

Citeşte şi: Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui. Şase mașini avariate în drum spre mare. Sunt mai mulţi răniţi

De asemenea, au fost grav răniţi şoferul de 16 ani şi un pasager din acelaşi autoturism, de 17 ani. Cei doi au fost găsiţi inconştienţi, au fost intubaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa.

Rănit uşor este şi celălalt conducător auto. Şi el a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.