Fane Spoitoru A MURIT într-un spital din Israel. Fiica sa neagă: „Tata este STABIL”

Fane Spoitoru, celebrul interlop al anilor '90, ar fi murit într-un spital din Israel, potrivit spynews.ro. El fusese internat după ce a suferit un accident vascular. Fiica lui Fane Spoitoru, Claudia Ion, susţine însă că tatăl ei este stabil.

RomaniaTV.net
07 apr. 2016, 12:34
Fane Spoitoru A MURIT într-un spital din Israel. Fiica sa neagă: „Tata este STABIL”

Fane Spoitoru a murit! Este ştirea zilei în România. Prietenii interlopului au dezvăluit că acesta a fost deconectat de la aparate, într-un spital din Israel. WOWbiz.ro a reusit sa ia legatura cu fiica lui Fane Spoitoru, care a contrazis vehement informatiile legate de decesul parintelui sau.

„Tata nu a murit, nu stiu de unde a aparut informatia asta”, a declarat Claudia Ion, fiica lui Fane Spoitoru.

„Chiar acum am vorbit la spitalul din Israel, unde se afla internat tata. Medicii de acolo ne-au spus ca e in stare stabila. O echipa de profesionisti se ocupa in permanenta de starea lui de sanatate, iar sotia lui ii este aproape non-stop”, a mai precizat Claudia Ion.

Fane Spoitoru avea 56 de ani. Pe numele său real Ion Titişor, Fane Spoitoru s-a născut pe 5 iunie 1959, în cartierul Dudești, din București. În clasa a șaptea, la 13 ani, s-a apucat de box, trecând pe la mai multe cluburi: Progresul, Rapid, Olimpia Constructorul, Steaua.

În anul 1977 a fost înjunghiat la o nuntă și a trebuit să renunțe la sport. După aceea s-a angajat ca muncitor, mai întâi la Gostat și apoi la Întreprinderea Prestări Servicii (IPS). A fost arestat de mai multe ori, în total petrecând 12 ani în închisoare înainte de Revoluție.

Între 1990-1991 a făcut afaceri în Germania, iar cu banii câștigați acolo a cumpărat „Cafeneaua Veche”, din București, și a deschis o linie de taxiuri. În vara anului 1992, în fața fostei discoteci Vox Maris din București, ca urmare a unui scandal, Spoitoru l-a tăiat cu o sabie ninja pe polițistul Nelu Florea, care l-a împușcat la rîndul său, de şapte ori.

Eu văd, cu pistolul sus: Poliţia, stai că trag! Stai, stai că trag! Nimic! Banc, îmi scapă … primul glonţ mi-a scăpat. Mi-a tremurat mâna şi primul glonţ mi-a scăpat Fane se apropia. Nu ştiam ce avea în mână că dacă ştiam că are sabie, crezi că eram tâmpit să-l las să se apropie de mine?! Când a ridicat mâna…o străfulgerare de lumină şi din reflex am ridicat mâna. M-a lovit.Trag una în piciorul stâng.Trag una în piciorul drept. Nimic. În secunda aia, când l-am văzut cu sabia… bum, bum, bum pe restul în burtă. Era cu sabia deasupra capului şi a căzut pe spate„, îşi amintea poliţistul, care între timp a murit.

Fane Spoitoru suferise un accident vascular cerebral şi era internat într-o clinică din Israel.