Fane Văncică, din nou în atenţia poliţiştilor. Un cetăţean a sunat de urgenţă la 112

Fane Văncică este din nou în atenţia poliţiştilor, la scurt timp după ce a fost implicat într-o situaţie care a scandalizat întreaga Românie, după ce şi-a bătut amanta şi a postat imaginile pe contul său de TikTok.

17 sept. 2022, 08:54
Fane Văncică, din nou în atenţia poliţiştilor. Un cetăţean a sunat de urgenţă la 112
Fane Văncică, din nou în atenţia poliţiştilor

Fane Văncică, din nou în atenţia poliţiştilor. Interlopul a participat la o petrecere, care s-a sfârşit cu vizita oamenilor loegii, după ce au fost chemaţi de un cetăţean, care a sunat de urgenţă la 112.

Citeşte şi: Fane Văncică îi declară război lui Adrian Minune. Ce mesaj îi transmite cumătrului său: „Nu te înjur că mi-e rușine”

Fane Văncică, din nou în atenţia poliţiştilor

Petrecerea la care a participat Fane Văncică a fost spartă de polițiști după ce un apel 112, făcut de o persoană, care a fost deranjată de zgomotul infernal.

Interlopul a intrat în atenția publicului și a poliției recent când s-a filmat în timp ce își lovea și umilea amanta.

Femeia bătută cu bestialitate a obținut ordin de protecție

Poliția a intervenit rapid după ce pe Tik Tok a fost distribuit un video cu Fane Văncică, un personaj controversat implicat în mai multe scandaluri, în timp ce lovea o femeie care stătea în genunchi, în mijlocul unei camere.

Văncică a fost filmat de o a treia persoană, iar videoclipul a ajuns viral în social media, popularizat apoi de televiziuni. De asemenea, interlopul a făcut mai multe declarații oribile despre violență împotriva femeilor, într-un video publicat tot pe Tik Tok.

Polițiștii s-au sesizat. Astfel, au deschis dosar penal și ulterior a fost emis un ordin de restricție de cinci zile.

Văncică și-a recunoscut fapta, dar a recurs la un alibi clasic: a declarat că era beat și nu și-a luat nici pastilele.