Fane Văncică, interlopul care și-a umilit și bătut amanta cu bestialitate, a fost arestat VIDEO

Fane Vancică, pe numele real Cami Niţă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar de răpire. Interlopul este cercetat penal pentru violențele extreme care au devenit virale pe rețelele de socializare.

27 sept. 2022, 19:10
Fane Văncică, interlopul care și-a umilit și bătut amanta cu bestialitate, a fost arestat VIDEO
Fane Văncică, interlopul care și-a umilit și bătut amanta cu bestialitate, a fost arestat

Fane Văncică, interlopul care și-a umilit și bătut amanta cu bestialitate, a fost arestat. În această dimineaţă, Fane Vancică a fost luat de acasă de mascați, iar vila lui din Sectorul 5 a fost percheziționată.

Potrivit anchetatorilor, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost dus la audieri. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Un prim succes pentru victima interlopului Fane Văncică! Femeia bătută cu bestialitate a obținut ordin de protecție. Dosar penal pentru bătăușul de femei

Fane Văncică a ajuns cunoscut online după ce a fost filmat în timp ce comite violențe greu de imaginat împotriva amantei sale. Ulterior, și-a cerut scuze, iar victima nu a vrut să depună plângere. Cu toate acestea, polițiștii s-au sesizat din oficiu.

Fane Vancică, aclamat după ce şi-a bătut cu bestialitate amanta! Tzancă Uraganu l-a luat pe scenă la Arenele Romane VIDEO

„În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii că să nu îmi cer scuze. Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei, mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”, a spus atunci Fane Vancică.

@everyday_life_ro #fanevancica #fanevancicashow #fanevancica #fy #viral #romania #politiaromana ♬ sunet original – 🌏 EVERYDAY LIFE 🌏