Fanii „Chefi la cuțite” îi plâng pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea: „Superbii noștri chefi! Vă vrem în aceeași formulă, indiferent în care televiziune! Sunteți cei mai tari!”

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea s-au reunit! Fanii le-au sugerat foștilor jurați de la „Chefi la cuțite” să facă un nou proiect împreună.
Irina Dumitrescu
18 ian. 2024, 13:02
Fanii „Chefi la cuțite” îi plâng pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea: „Superbii noștri chefi! Vă vrem în aceeași formulă, indiferent în care televiziune! Sunteți cei mai tari!”
Fanii „Chefi la cuțite” îi vor înapoi pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea

În octombrie 2023, Antena 1 anunța că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din juriul emisiunii „Chefi la cuțite”. Foștii jurați au refuzat să filmeze pentru sezonul 13, motivul inovicat fiind oboseala acumulată din cauza filmărilor.

Antena 1 pregătește acum un nou sezon de „Chefi la cuțite”, care va debuta în primăvară. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei care vor ocupa scaunele de jurați în cadrul celui mai apreciat cooking-show din România.

Citește și: Schimbări mari la Antene. După scandalul de la „Chefi la cuţite”, probleme mari cu show-ul lui Capatos. Se caută înlocuitori!

Fanii îi vor înapoi la „Chefi la cuțite” pe cei 3 jurați

Chiar dacă nu vor mai apărea pe micul ecran în noul sezon al emisiunii de la Antena 1, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea continuă să țină legătura. Dumitrescu a postat pe Instagram o poză cu el și foștii colegi, iar fotografia a strâns numeroase aprecieri și comentarii din partea fanilor.

„Când băieții se adună şi mâncarea este bună!”, a scris Florin Dumitrescu în dreptul fotografiei în care apare alături de Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Citește și: Primele imagini de la Chefi la cuțite. Cu ce își ocupă timpul noii jurați de la Antena 1

Fanii au început să comenteze și să spună că își doresc ca cei trei să revină la „Chefi la cuțite”. Alții i-au îndemnat să facă un nou proiect împreună.

„Frumos! Dinamica dintre voi este spectaculoasă. Pure entertainment! Si nu numai asta, ne-ați ajutat să ne îmbogățim cultura culinară, să privim altfel gătitul. Sper să vă mai vedem împreună într-un show”/ „Reveniți în acest trio magnific, indiferent de postul TV”/ „Superbii noștri chefi! Vă vrem în aceeași formulă, indiferent în care televiziune! Sunteți cei mai tari!”.

„Ce dor îmi era să va vad împreună pe toți trei, mult succes în viață și în carieră dragi chefi va vom urmări cu mult drag in continuare pentru că ne-ați condimentat viața cu rețete și nu numai, veți fi mereu chefii noștri preferați, nu uitați, sunteți minunați așa în felul vostru natural”/ „Un show culinar online cu voi 3. Cum ar fi?”.

„Vă rog să reveniți din nou în aceeași formulă. Sunteți cei mai buni!”/ „Eu cred că vă cam pare rău că ați renuțat la acel concurs care era foarte stresant pentru voi și dacă vă adunați împreună și gățiți toți trei pentru clienții voștri cred că veți avea succes și mai mare decât independenți, iar Dumitrescu să se ocupe de deserturi la care este profesor și cu puțină reclamă veți rupe gura târgului”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!