Schimbări mari la Antene. După scandalul de la „Chefi la cuţite”, probleme mari cu show-ul lui Capatos. Se caută înlocuitori!

Capatos este prezent la pupitrul emisiunii de divertisment XNS de luni până joi. Vineri, emisiunea este moderată de Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu.

06 ian. 2024, 16:58
Schimbări mari la Antene. După scandalul de la „Chefi la cuţite”, probleme mari cu show-ul lui Capatos. Se caută înlocuitori!
Dan Capatos a suferit un atac cerebral

Emisiunea moderată de Dan Capatos a intrat din nou în vizorul conducerii de la Antene. După ce au modificat formatul jurnalelor de știri, noi șefi au anunțat schimbări și pentru formatul emisiunii XNS.

Emisiunea lui Capatos intră în noul seozn cu alt format
Cristi Ionescu, fostul șef al stației de emisie Antena Stars, a avut întotdeauna o afinitate pentru co-prezentatorii lui Capatos, Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț. Așa se face că producțiile cuplului Mateuț-Ștefănescu nu au fost eliminate din grilă. Chiar dacă nu au punctat la capitolul audiențe, scrie Cancan.

Dan Capatos, dezvăluiri tulburătoare despre motivul pentru care refuză să meargă la „America Express”: „Am făcut un AVC. Nu-mi mai simțeam jumătate de cap”
Formatele emisiunii au fost modificate, iar Ștefănescu și Mateuț au rămas pe poziții. Astfel au ajuns să împartă același platou cu Dan Capatos. Cătălin Cazacu a ajuns ceva mai târziu la Antene după ce a avut câteva emisiuni la Kanal D.

Natalia Mateuț, după sărutul cu Cătălin Cazacu
Natalia Mateuț, după sărutul cu Cătălin Cazacu

Șeful de la Antena Stars caută înlocuitori
Cum Cristi Ionescu a plecat, Mateuț și Ștefănescu au intrat la rândul lor în bătăia puștii. Noua conducere de la Antena Stars nu pare să fie prea mulțumită de randamentul co-prezentatorilor lui Capatos.

De fapt, Elena Răchițeanu noul șef de la Antena Stars caută înlocuitori pentru Cătălin Cazacu, Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu. Dar până atunci, noul sezon XNS va începe în aceeași formulă în care s-a încheiat. Se pare că norocul le-a surâs încă odată co-prezentatorilor lui Capatos, însă acest lucru se va schimba în perioada următoare.

Dan Capatos, dezvăluiri tulburătoare despre motivul pentru care refuză să meargă la „America Express”: „Am făcut un AVC. Nu-mi mai simțeam jumătate de cap”

Dan Capatos a dezvăluit, în cadrul emisiunii Xtra-Night-Show, că suferă de o afecțiune gravă care îl împiedică să călătorească prea des sau să participe la America Express. Acesta a fost victima unui atac vascular cerebral, în urmă cu doi ani, în timpul unei minivacanțe în Ancona, Italia, și ca rezultat, prezintă o predispoziție la dezvoltarea demenței și a bolii Alzheimer. Chiar celebrul om de televiziune a admis faptul că această problemă de sănătate îl oprește din foarte multe lucruri pe care și-ar dori să le facă, cum ar fi participarea la o emisiune de tipul „America Express”.

Citește și: Scandal monstru între vedetele Antenei. Mirela Vaida și Dan Capatos, în plin război? „Eu îmi risc viața și sunt luată la mișto”

„Îmi este frică…Spaimele mele vin de undeva din zona medicală. Mi-e frică cu AVC-ul meu. Am făcut un AVC în vacanță, în Italia. M-aș duce cu Silviu ca să fie circ, nu cu nevastă-mea, iar fi-miu, care e sportiv, e prea mic pentru așa ceva. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme. Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer’, a mai anunțat Dan Capatos, în emisiunea „Xtra Hight Show’.

Dan Capatos este cunoscut drept unul dintre cei mai de succes prezentatorii TV din România, remarcându-se în special pentru prezentarea emisiunii Xtra Night Show de pe Antena Stars. Cu toate acestea, viața sa personală a rămas în mare parte privată, întrucât a vorbit rar despre familia sa. Recent, Dan Capatos a ales să dezvăluie aspecte inedite despre relația pe care o are cu soția sa, cu care formează un cuplu de peste două decenii. Prezentatorul TV a subliniat că își găsește timp pentru a-și îngriji și răsfăța soția, făcându-i surprize.

„Ei îi plac lalelele, exact ca cele pe care le-am împărțit astăzi. Printre picături reușesc, este important să stai în momentele tale în familie. De fiecare dată a avut locul ei special, chiar dacă eram prins cu filmări, cu deplasări. Nu vorbim doar despre momentul de când fac televiziune, ci de când ne-am cunoscut. Ne știm totuși din 1999”, a declarat Dan Capatos, la Antena Stars.

Alte articole: Dan Capatos și-a cucerit soția pe vremea când aceasta era la un pas de a se căsători cu un alt bărbat: „A fost o relație tumultoasă de la început”