FANII HARRY POTTER SUNT ŞOCAŢI. Daniel Radcliffe este pe MOARTE. „Nu mai poate nici să se lege la şireturi”

Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, este pe moarte. Un jurnalist a făcut publică informaţia care i-a îngrozit pe fani. Se pare ca acesta suferă de o boală care îi afectează organele şi care în orice moment îi poate fi fatală. Din aceasta cauză Daniel este din ce în ce mai trist şi a dat în patima alcoolului.

30 mai 2014, 08:00
FANII HARRY POTTER SUNT ŞOCAŢI. Daniel Radcliffe este pe MOARTE. „Nu mai poate nici să se lege la şireturi”

Jurnalistul Randy Jernigan dezvăluie în cartea sa, „The Life and Career of Daniel Radcliffe„, că actorul britanic se confruntă cu o boală care îi afectează coordonarea motorie. În plus, autorul susține că starul are probleme şi cu abuzul de băuturi alcoolice.

Citeşte şi Harry Potter a dispărut: Actorul Daniel Radcliffe de nerecunoscut, după ce şi-a lăsat părul lung FOTO

Purtătorii de cuvânt ai actorului au declarat că el are o formă ușoară a acestei tulburări.

„Avea unele momente în care nu putea face nimic, nici măcar să-şi lege şireturile. Au fost nevoiți să oprească filmările de câteva ori”, a scris Jernigan despre primele zile ale actorului pe platourile din Harry Potter.

Citeşte şi Actorul din Harry Potter, despre scena de sex cu un bărbat: „Ce este atât de şocant?”

Scriitorul susține că afecțiunea i-a declanşat starului dependenţa de alcool. „Când locuia cu părinţii, obişnuia să mai ia pe furiş câte o sticlă de băutură. Apoi, când s-a mutat cu un prieten la numai 17 ani, a devenit complet dependent de alcool”, adaugă Jernigan.

Citeşte şi Figura lui Harry Potter a ajuns pe hârtie igienică, în Thailanda

Între timp, Radcliffe s-ar fi oprit singur din drumul periculos pe care o apucase. Un alt lucru mai puţin cunoscut despre interpretul lui Harry Potter este şi faptul că acesta a fost extrem de afectat de moartea actorului Richard Griffiths, cel care îl interpreta pe unchiul său în film. Radcliffe a plâns în hohote la înmormântarea celui pe care îl consideră cel mai bun prieten