Fanii le încaieră pe fosta şi actuala lui Bănică jr. Andreea Marin a ajuns subiect de bârfă pe contul de Instagram al Laviniei Pîrva: „Oglindă, oglinjoară… cine e cea mai frumoasă în țară?”

Andreea Marin a ajuns subiect de controverse pe contul de Instagram al Laviniei Pîrva. Cântăreața a postat o fotografie cu ea în oglindă, iar fanii nu s-au putut abține și au comentat la adresa fostei soții a lui Ștefan Bănică Jr, spunând că este mai frumoasă.

02 feb. 2024, 09:46
Fanii le încaieră pe fosta şi actuala lui Bănică jr. Andreea Marin a ajuns subiect de bârfă pe contul de Instagram al Laviniei Pîrva: „Oglindă, oglinjoară… cine e cea mai frumoasă în țară?”

Andreea Marin a ajuns, fără să se aștepte, subiect de controversă în secțiunea de comentarii a celei mai recente fotografii postate de Lavinia Pârva în social media. Deși cele două femei din viața lui Ștefan Bănică Jr. au îngropat demult securea războiului, neavând nimic de împărțit, ele sunt considerate în continuare rivale de către fanii lor.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt într-o relație din 2013, iar în 2017 au făcut pasul cel mare. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu sunt doar soț și soție în prezent, ci și părinții lui Alexandru. Ștefan Bănică a mai fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, cu care are o fiică, Violeta. De asemenea, actorul mai are un fiu din relația cu Camelia Constantinescu, pe Radu Ștefan.

Cum s-a filmat fiica Andreei Marin, Violeta, alături de Lavinia Pârva. Tânăra va pleca în străinătate la studii

Povestea de iubire dintre Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva, a început la câteva luni după divorțul artistului de Andreea Marin. Cei care o îndrăgesc pe fosta zână a surprizelor nu au privit-o niciodată cu ochi buni pe artistă și au comentat de câte ori au avut ocazia la adresa acesteia. Cu toate acestea, între fosta și actuala soție a lui Ștefan Bănică nu există rivalitate.

Andreea Marin a ajuns subiect de controverse pe contul de Instagram al Laviniei Pîrva: „Oglindă, oglinjoară… cine e cea mai frumoasă în țară?”

Lavinia Pîrva a postat o fotografie din cabinetul medicului estetician pe pagina sa de Instagram, în timp ce se privea în oglindă. Dacă unii au apreciat frumusețea vedei și i-au făcut complimente, două fete au avut un schimb de replici. „Oglindă, oglinjoară… cine e cea mai frumoasă în țară?”, a fost comentariul pe care una dintre fete i l-a adresat Laviniei Pîrva.

Însă, o fană a Andreei Marin a ținut să precizeze faptul că Zâna este cu mult mai frumoasă decât actuala soție a lui Ștefan Bănică. „Andreea Marin”, a spus fana fostei Zâne de la „Surprize, surprize!”, care, evident, nu a primit răspuns din partea Laviniei Pîrva.

Andreea Marin, despre momentul în care a fost înșelat de Ștefan Bănică cu Lavinia Pîrva

În urmă cu câțiva ani, Andreea Marin a mărturisit că a fost înșelată de Ștefan Bănică cu Lavinia Pârva, actuala lui soție. Fosta Zână a recunsocut că nu i-a fost deloc ușor să accepte că a fost trădată.

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă. Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi.

Încă un truc. Ce face Lavinia Pârva pentru a arăta de nota 10 la 38 de ani: „De 3 săptămâni am început”

Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave. Agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului. Astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, spunea Andreea Marin, potrivit viva.ro.