Fanii lui Tottenham sunt în doliu. Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori ai clubului londonez a murit

Antonio Conte a anulat conferința de presă înaintea meciului cu Brighton, iar Tottenham este în doliu după trecerea în neființă a preparatorului fizic Gian Piero Ventrone.

06 oct. 2022, 18:59
Fanii lui Tottenham sunt în doliu. Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori ai clubului londonez a murit

Gian Piero Ventrone, napoletanul supranumit ”Marine”, cel ce era responsabil de pregătirea fizică a jucătorilor clubului londonez Tottenham, s-a stins joi din viaţă cu puţin timp înainte să împlinească 62 de ani.

Gian Piero Ventrone a fost considerat un vizionar în ceea ce privește pregătirea fizică. A venit la Tottenham în noiembrie anul trecut, ca parte a staff-ului lui Antonio Conte, care l-a cunoscut în perioada în care încă juca, potrivit Fanatik.

Chiar dacă antrenamentele sale extrem de dure i-au ”terorizat” pe jucători, italianul i-a cucerit pe toți, nu doar pentru impactul asupra performanțelor lor, ci și pentru faptul că le era foarte apropiat.

O dovadă este gestul lui Son Heung-min, care a celebrat alături de Ventrone reușitele la hat-trick-ul izbutit contra lui Leicester pe 17 septembrie.

Citeşte şi: Ministrul Sportului: Stadionul Arcul de Triumf va fi administrat de Federaţia Română de Rugby. Alin Petrache: Ne apropiem de normalitate.

”Am o relație foarte, foarte bună cu Gian Piero”, a spus Son. „Engleza lui nu este perfectă, uneori vine cu telefonul și traduce în engleză din italiană. Înseamnă mult.

Și nu neapărat din punct de vedere fotbalistic, ci în ceea ce privește viața îmi dă atât de multe sfaturi, pentru care îi sunt foarte recunoscător.

Mi-a fost mereu aproape, dându-mi mereu o îmbrățișare, atât în momentele grele, cât și în cele grozave”, spunea vedeta lui Tottenham.

Ventrone s-a stins însă, joi, din pricina leucemiei, la spitalul Fatebenefratelli din Napoli. Fusese internat după ce starea sa de sănătate se degradase substanțial.

Citeşte şi: SLAVIA PRAGA – CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAMING PROARENA. Ultima şansă pentru Dan Petrescu