Fanii STELEI, prima reacţie după conferinţa de presă a lui GIGI BECALI

Gigi Becali a susţinut, marţi, o conferinţă de presă în care a prezentat acte care arată că gruparea sa deţine istoricul şi palmaresul Stelei. Suporterii nu îl cred şi spun că Gigi Becali a prezentat acte anulate deja de tribunal.

01 sept. 2015, 15:29
Fanii STELEI, prima reacţie după conferinţa de presă a lui GIGI BECALI

Fanii Stelei cer o ancheta care stabileasca cine este proprietarul de drept al Stelei.

CITEŞTE ŞI GIGI BECALI, anunţ bombă despre STEAUA. Ce se întâmplă cu PALMARESUL echipei

„E dovada ca ce am contestat noi din 2003/2004 si pana acum cand a venit societatea lui Gigi Becali, noi am contestat lipsa de profesionalism. Nici azi nu mi se pare normal, ca acel finantator sa apara in fata presei vorbind de acte, normal si profesionist era ca un avocat sau jurist sa vorbeasca de acte, nu sa vina atotcunoscatorul sa vorbeasca de acte, pentru ca nu era in masura si mai mult se face de ras. Un avocat cu capul pe umeri nu ar fi venit sa sustina acele documente anulate de ICCJ, asta inseamna sfarsitul carierei lui.

E un personaj carismatic, cu mare priza la publicul naiv, insa noi suntem stelisti, sustinem Steaua, iubim Steaua, nu suntem judecatori sau genul de oameni care sa stam sa judecam daca a fost corect, bine sau daca a bagat sau a scos mai mult.

Noi sustinem Steaua, iar in momentul de fata FCSB nu e Steaua Bucuresti, conform legii, conform unei motivari.

ICCJ e partial, nu apartine nici de Armata si nici de FCSB, e o decizie conform careia acele acte nu au fost facute corect in 2003-2004″, a declarat Alexandru Tofan, unul dintre liderii Peluzei Sud, pentru Sport.ro.

CITEŞTE ŞI OFICIAL: CS STEAUA s-a înscris în LIGA A V-A. Debutează VINERI în GHENCEA

Tofan sustine o ancheta care sa stabileasca adevarul in cazul preluarii Stelei de catre Gigi Becali: „Adevarul in momentul de fata nu pooate fi aflat decat in urma unei anchete. Daca cineva a citit pana la capat decizia ICCJ si motivarea ei a observat ca decizia respectiva este strict se refera la anularea actelor din 2003/2004, cand a preluat aceasta societate de la cea non profit de la Paunescu.

Actele lui sunt anulate… e ca si cum m-as duce eu cu bani din 1988 la piata sa cumpar rosii. Pana la decizia finala si irevocabila a ICCJ, acele acte erau in vigoare, dupa decizia asta totul e negru pe alb, acolo sunt anulate.

In momentul de fata aceasta societate finantata de acest personaj nu mai detine nimic legat de acele contracte, acele contracte sunt nule”.