Fanii „Survivor România”, acuzații dure la adresa emisiunii: „Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise”

Fanii au reacționat după ce unul dintre concurenții care ar fi putut câștiga „Survivor România” a fost eliminat din competiție.

18 ian. 2023, 08:38
Fanii „Survivor România”, acuzații dure la adresa emisiunii: „Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise”
Fanii „Survivor România” au reacționat dur după ce Daria Chiper a fost eliminată

Spre marea surprindere a fanilor, Daria Chiper, concurentă din echipa Rzboinicilor care ar fi avut șanse reale la câștig, a fost eliminată de la „Survivor România”. Alexandra Ciomag a fost cea care a nominalizat-o pe colega sa, imediat după ce a ajuns în Republica Dominicană.

Alexandra a pierdut prima probă din competiție și a fost obligată să se reîntoarcă în Exil. Pentru a rămâne în concurs a trebuit să aleagă o persoană cu care să se dueleze. Aceasta nu a ales pe cineva din echipa adversă, ci a ales-o pe colega ei Daria. În urma probelor, coechipiera Războinicilor a părăsit competiția.

Citește și: Maria Constantin rupe tăcerea despre condiţiile de la Survivor România. „Te schimbi de faţă cu toţi! Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo”

Fanii Survivor România” sunt supărați foc

Fanii au fost uluiți de eliminare, mai ales pentru că Daria câștigase jocul pentru imunitate.

„Foarte ciudate și nu prea corecte jocurile astea noi. Ieri au obosit doar patru inși, astăzi doar două fete din același trib, ceva nu a fost cușer. Era mai bine jocul clasic“, „Sărăcie de joc, să îi fie rușine ăluia care face jocurile de culise. Nu mi-a plăcut, nu a fost corectă așa o eliminare. Daria nu a avut șansa să o voteze sau nu lumea. Bravo Alexandrei, dar ceva nu s-a «pupat»“, au spus fanii.

Citește și: Sebastian Dobrincu, concurent la „Survivor România” 2023, este logodit. Cine este tânăra iubită și cu ce se ocupă

„Domnul Dan, cum rămâne cu replica aia cum că publicul este suveran și numai el, prin vot, decide cine rămâne și cine pleacă?“, „Cum să-ți alegi colega din grup pentru a o elimina? Oare așa a fost sfătuită de organizatori?“, „Cum e posibil să fie eliminată Daria, (sau oricine de la echipa Războinicilor) în condițiile în care s-a câștigat imunitatea de către Războinici, în joc, pe teren, până la următorul Consiliu?“, au adăugat alții.