Sebastian Dobrincu, concurent la „Survivor România” 2023, este logodit. Cine este tânăra iubită și cu ce se ocupă

Sebastian Dobrincu este unul dintre concurenții din noul sezon „Survivor România”. Tânărul este logodit cu o cântăreață celebră.

13 ian. 2023, 16:49
Sebastian Dobrincu, concurent la „Survivor România” 2023, este logodit. Cine este tânăra iubită și cu ce se ocupă
Cine este logodnica lui Sebastian Dobrincu

La numai 24 de ani, Sebastian Dobrincu are o avere foarte mare și o carieră de succes. Pe plan personal stă la fel de bine, acesta fiind logodit cu Ioana Ignat. Tânăra artistă a devenit celebră după ce a ajuns în finala „Vocea României” 2016.

Iubita lui Sebastian Dobrincu are 24 de ani, este cântăreață și compozitoare de muzică pop. Primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc”, a fost lansat la începutul anului 2017, potrivit viva.ro.

Chiar dacă se cunoșteau de mai mult timp, povestea lor de iubire a început în urmă cu trei ani. s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, când lucrau la clipul piesei „Inimă naivă”.

Citește și: Otilia Bilionera rupe tăcerea despre relația sa cu Tristan Tate: ”Peste o lună m-am logodit”

„Am filmat un videoclip împreună, la piesa „Inimă naivă”. Noi ne știam de ceva timp, cu ceva vreme înainte, însă la filmările pentru videoclip s-a înfiripat ceva între noi. Atunci m-am îndrăgostit eu de el, el nu știu”, a declarat Ioana.

După doar patruluni de relație, s-au despărțit, dar pentru că legătura dintre ei este una specială, s-au împăcat.

„Împreună cu Ioana și cu întreaga echipă, am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o dată în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-an convins că transmite emoția potrivită”, declara Sebastian Dobrincu, după lansarea piesei.

Citește și: Jador a fost jefuit! Hoții i-au clonat cardul și au făcut cumpărături cu el. „Îmi pare rău că există oameni care nu au bani și sunt nevoiți să fure”

Anul trecut, de Ziua Îndrăgostiților, cei doi și-au anunțat fanii că au dus relația la următorul nivel.

„Se întâmplă”, a scris Ioana atunci, lângă poza cu inelul de logodnă primit de la iubitul ei.

Pentru moment, aceștia nu se gândesc să facă și nunta.

„Nu avem niciun plan. Trăim de pe o zi pe alta. Suntem tineri, ne permitem. Mai încolo, mai greu să faci planuri de pe o zi pe alta, dar acum merge. Nu avem niciun plan de nimic”, a spus Sebastian Dobrincu la acea vreme, pentru Antena Stars.