Fanii trupei U2 sunt devastaţi. Bono a anunţat că nu mai poate cânta la chitară

Bono, liderul trupei U2, s-ar putea să nu mai câte vreodată la chitară, se arată într-un comunicat postat vineri pe site-ul oficial al formaţiei. El a suferit un accident cu bicicleta în timp ce se plimba prin Central Park, din New York, iar în urma intervenţiei chirurgicale i-au fost implantate plăci metalice în zona cotului.

02 ian. 2015, 13:05
Fanii trupei U2 sunt devastaţi. Bono a anunţat că nu mai poate cânta la chitară

Bono, solistul trupei U2, se teme că nu va mai putea să cânte nicioadata la chitară după accidentul cu bicicleta suferit în luna noiembrie, la New York. El şi-a fracturat atunci mâna în şase locuri şi a fost supus unei intervenţii chirugicale dificile, în timpul căreia i-au fost implantate trei plăci metalice, fixate cu 18 şuruburi, în zona cotului.

Recuperarea a fost mult mai dificilă decât mi-am imaginat. Acum când va scriu nu ştiu dacă voi mai putea cânta vreodată la chitară„, a scris artistul vineri, pe pagina de Facebook a formaţiei. El nu îşi aminteşte absolut nimic despre accidentul de bicicletă din luna noiembrie şi nici cum a ajuns la spital.

Bono, care are 54 de ani, a adăugat că din această cauză şi-a anulat orice apariţie publică până la jumătatea anului 2015.