Fanii „Twilight”, în delir. Vezi prima imagine cu fetiţa jumătate om, jumătate vampir FOTO

Fanii "Twilight Saga"/"Saga Amurg" au un nou motiv de bucurie, după ce au aflat în sfârşit cum arată Renesmee, fetiţa-vampir pe care au avut-o eroii principali, Bella (Kristen Stewart) şi Edward (Robert Pattison) Cullen.

RomaniaTV.net
14 iun. 2012, 08:05
Fanii „Twilight”, în delir. Vezi prima imagine cu fetiţa jumătate om, jumătate vampir FOTO

După mult teasing cu trailerul oficial, fanii seriei „Twilight au un tablou de familie complet înainte de lansarea „Breaking Dawn 2″/”Zori de zi 2”.

Kristen Stewart şi Robert Pattison au pozat pentru coperta Entertainment Weekly împreună cu Mackenzie Foy, fetiţa care va juca rolul lui Renesmee. Micuţa actriţă are 11 ani şi seamănă destul de bine cu cei doi actori.

Prezenţa fetei în platou a fost o oarecare problemă pentru actorii mai experimentaţi. Şi asta nu pentru că MacKenzie nu s-ar pricepe la ce face, ci pentru că „bătrânii” trebuiau să fie mult mai atenţi la cuvintele folosite. Robert Pattison a recunoscut că a făcut eforturi să-şi controleze comportamentul în preajma micuţei. Dar nu i-a ieşit tot timpul. „Avea un borcan pentru înjurături, în care fiecare trebuia să pună bani când se scăpa. Cred că a adunat vreo 850 de dolari”, a spus Pattison.

„Twilight – Breaking Dawn 2″/”Amurg – Zori de zi 2” spune povestea transformării Bellei în vampir şi a felului în care soţii Cullen trăiesc bucuria de a fi părinţii micuţei Renesmee. La un moment dat, însă, viaţa ei este pusă în pericol de Volturi, care cred că este un copil nemuritor, iar de atunci totul devine o luptă pentru salvarea vieţii micuţei, dusă de familia Cullen şi de aliaţii lor.

„Twilight – Breaking Dawn 2″/”Amurg – Zori de zi 2” ar urma să fie lansat în cinematografe în luna noiembrie.