Fanii „U” Cluj reclamă clubul CFR la OPC din cauza preţurilor la biletele pentru derby

Scandalul biletelor pentru derby-ul CFR Cluj - "U" Cluj continuă. Suporterii Universităţii susţin că au informaţii sigure că în timp ce ei au trebuit să plătească 150 de lei pentru un bilet, fanii gazdelor au avut la dispoziţie tichete de 1 leu.

RomaniaTV.net
19 nov. 2011, 17:56
Fanii „U” Cluj reclamă clubul CFR la OPC din cauza preţurilor la biletele pentru derby

Liderii Asociaţiei suporterilor „Şepcile roşii” au declarat, sâmbătă, că au depus o plângere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Cluj contra clubului CFR Cluj. Motivul: gruparea din Gruia a vândut bilete la preţul de 1 leu propriilor suporteri, în condiţiile în care oficial preţurile biletelor pentru derby-ul Clujului erau cuprinse între 150 şi 250 de lei.

Fanii au făcut şi o cerere clubului CFR Cluj de a primi 1035 de bilete – respectiv cinci la sută din numărul locurilor, conform prevederilor Ligii Profesioniste de Fotbal – la acelaşi preţ, de 1 leu. Fanii au cumpărat bilete în sectorul rezervat lor al peluzei la un preţ de 150 de ori mai mare.

„Avem la bază legea 48/2002 art. 1 alineatul 2: în condiţii de egalitate preţurile de vânzare nu trebuie să fie diferite. Ne referim aici la recuperarea prejudiciilor materiale pentru toţi clujenii, nu doar pentru fanii noştri. am depus o cerere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, prin care am cerut recuperarea tuturor cheltuielilor pe care le-au făcut suporterii Universităţii pentru achitarea acestor bilete”, a spus Bogdan Blaga, vicepreşedintele organizaţiei suporterilor, într-o conferinţă de presă.

Meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Cluj, din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I, este programat în această seară, la ora 20.30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Este, totuşi, posibil, ca partida să fie amânată din cauza ceţii.