FANTOMA din ÎNCHISOAREA ALCATRAZ. Terifianta imagine surprinsă de o femeie cu telefonul MOBIL FOTO

Un nou mister a învăluit cunoscuta închisoare Alcatraz după ce o turistă din America a reuşit să surprindă cu ajutorul telefonului mobil o imagine terifiantă într-una dintre celule.

18 iun. 2014, 14:29

Cu toate că în urma cu 50 de ani Alcatraz era cunoscută drept cea mai sigură închisoare din lume ea a fost ulterior închisă, devenind ulterior o destinaţie turistică atractivă, dar în acelaşi timp terifiantă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Când SPIRITELE se răzbună: Un bărbat a fost LOVIT şi TÂRÂT de o FANTOMĂ GALERIE FOTO VIDEO

Milioane de oameni ajung în fiecare an pe insula de lângă San Francisco, locul în care şi-au văzut sfârşitul infractori precum Al Capone sau Alvin Karpis, fiind considerat un adevărat loc blestemat în care fantomele bântuie şi astăzi.

Un incident terifiant a avut loc în luna aprilie a acestui an după ce o familie de britanici, atraşi de misterul închisorii, au vrut să o viziteze. Cu toate acestea, turista Sheila Sillery-Walsh a rămas mută de uimire după ce a surprins într-o fotografie fantoma unei femei.

Citeşte şi Stadionul GROAZEI. O fantomă a fost filmată în tribune, la un meci de fotbal VIDEO

Când m-am uitat la poza făcută cu telefonul mobil am văzut această figură întunecată. Am ridicat privirea spre fereastră şi nu era nimeni în celulă. Sunt foarte curioasă să ştiu cine este această femeie. Poate că e fantoma unei femei care în trecut a vizitat un deţinut şi se tot întoarce la el. Tunsoarea ei pare să fie din anii 1930-1940, la fel şi hainele tinerei. Mi-ar plăcea să ştiu de ce a ales să apară în imaginea mea„, a declarat ea.

Ulterior, femeia a luat legătura cu reprezentanţii închisorii, dar nimeni nu ştie cine ar putea fi persoana din fotografie.