FANTOMA unui bunic şi-a făcut apariţia la botezul nepoatei VEZI FOTO

O familie din Anglia a rămas uimită după ce văzut fotografiile de la botez. Într-una din imagini se poate vedea clar faţa unui bărbat. Bunica fetiţei a rămas fără cuvinte după ce l-a recunoscut pe fostul ei soţ, care s-a sinucis acum 17 ani.

21 dec. 2012, 11:06

O bunică a rămas uimită după ce uitându-se pe Facebook la fotografiile de botez a văzut într-una din ele faţa fostului ei soţ.

“Nu am putut să cred cât de mare este asemănarea dintre fantomă şi Terry. Am rămas înmărmurită când l-am văzut la botez. Am încercat să mă conving că nu este el, dar nu am putut”, a declarant Heather Swell, în vârstă de 50 de ani pentru ziarul Mirror.

Imaginea a fost surprinsă de unchiul fetiţei cu un telefon mobil. Acesta este şi motivul pentru care familia a observat fotografia la câteva zile după ceremonie.

“Terry avea o faţă lungă, şi la fel are şi fantoma. Eu nu sunt superstiţios, dar până şi părul arată la fel. Cred că sunt multe lucruri pe care nu le putem explica. Ştiu că imaginea nu a fost editată şi asta mă sperie şi mai mult”, a adăugat un prieten apropiat al decedatului.

Terry Sewell, avea 41 de ani atunci când s-a sinucis, acum 17 ani. El a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi o fiică, care are acum 27 de ani. Se pare că el s-a întors să asiste la botezul nepoatei, Mia-Bella.