Fără curea la pantaloni pe stadion, la Napoli-Manchester City. Măsură ciudată luată în Liga Campionilor

Suporterii nu au voi să poarte curele la panataloni pe Stadio San Paolo la meciul Napoli - Manchester City, din etapa a patra a Grupei F a Ligii Campionilor, informează mirror.co.uk, care precizează că măsura este valabilă şi pentru jurnalişti, nu însă pentru stafurile echipelor.

31 oct. 2017, 13:24
Fără curea la pantaloni pe stadion, la Napoli-Manchester City. Măsură ciudată luată în Liga Campionilor

Organizatorii au decis să le interzică suporterilor şi jurnaliștilor intrarea pe stadionul „San Paolo” cu centuri sau curele. Măsura luată este consecința unui incident petrecut în prima manșă, când, în ziua meciului, mai mulți huligani italieni au transformat respectivele accesorii vestimentare în veritabile arme şi au făcut prăpăd într-un bar din Manchester, rănind mai mulți clienți.

Un fan City, de 17 ani, a fost lovit de-o cataramă și s-a ales cu o rană serioasă la cap, iar agresorul a ajuns după gratii, condamnat de un Tribunal local la 5 luni de închisoare.

E o nebunie! Știu că au fost probleme cu fanii lui Napoli, care și-au folosit curelele ca să ne atace. Dar noi, în Anglia, nu avem asemenea obiceiuri„, a comentat, scandalizat, Kevin Parker, secretarul general al Asociației suporterilor lui City. Măsura îi afectează deopotrivă şi pe jurnalişti.