Fără precedent în istoria Kanal D. Şoc total la Exatlon 3. Reacţii uluitoare ale concurenţilor

Exatlon este emisiunea top de la Kanal D și deși în topul audiențelor nu stau deloc rău, criticile din partea fanilor curg fără oprire. Motivul principal îl constituie lipsa de echilibru între cele două echipe din competiție. Duelurile dintre Faimoși și Războinici se termină aproape de fiecare dată cu victoria Faimoșilor.

11 mart. 2019, 14:24
Fără precedent în istoria Kanal D. Şoc total la Exatlon 3. Reacţii uluitoare ale concurenţilor

Exatlon 3 este difuzat de patru ori pe săptămână, iar duminica este ziua în care concurenții luptă pentru vilă, scrie capital.ro. Pentru prima dată în istoria Kanal D și a competiției, o echipă se impune pentru a noua oară consecutiv în acest duel. Practic Faimoșii nu au părăsit niciodată vila, iar Războinicii au rămas constrant la baracă.

Citeşte şi Momente grele pentru una dintre cele mai bune gimnaste ale României. S-a întâmplat după Exatlon

Ultimul duel a fost mai strâns decât de obicei ajungându-se la ștafetă mixtă după 9-9. La final echipa roșie formată din Costin Gheorghe și Cristina Constantinescu s-a impus în fața lui Cristi Dumitrache și a Iuliei Aradi. Nervii au explodat în timpul concursului, pretextul fiind de data aceasta ieșirea Andreei Arșine, care le-a spus Războinicilor că locul lor este la coteț.

La premiere, Cosmin Cernat a încercat să restabilească echilibrul, însă ambele echipe au avut de adresat reproșuri una celeilalte și nu s-a ajuns la niciun numitor comun. Întorși la baracă, Războinicii au concluzionat că ei s-au descurcat foarte bine, chiar dacă au pierdut și că presiune a fost de fapt pe umerii Faimoșilor.

Totuși frumusețea competiției pălește din cauza acestui dezechilibru evident, băieții de la Faimoși fiind mult mai bine pregătiți decât cei de la Războinici.