Momente grele pentru una dintre cele mai bune gimnaste ale României. S-a întâmplat după Exatlon

Monica Roșu, dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004, s-a operat, la începutul acestei săptămâni, la genunchi.

10 mart. 2019, 10:19

„Multă lume a spus că simulam în Republica Dominicană atunci când spuneam că mă doare foarte rău piciorul! Însă, numai eu știu cât de greu mi-a fost să concurez pe trasee cu durerile pe care le-am avut! Am strâns din dinți de fiecare dată, și m-am rugat ca totul să fie trecător, dar nu a fost așa! La un moment dat, chiar mi-a cedat genunchiul”, a precizat sportiva, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Când s-a întors în țară, Monica și-a făcut un RMN și a început un tratament pe bază de infiltrații la o clinică privată din Capitală.

„Am sperat să scap de o intervenție chirurgicală! De aceea, am încercat tot, de la injecții până la medicamente puternice. Timp de două luni, am crezut în minuni. M-am dus de urgență la spital, pentru că nu mai puteam să îndur durerea. După o nouă serie de analize, m-am decis! Împreună cu medicul meu, am hotărât să mă operez și gata! În caz contrar, riscam să nu mai pot merge”, a spus gimnasta.