Fără vacanţă la ministere. Vezi ce le-a cerut premierul Ponta miniştrilor

Premierul Victor Ponta le-a cerut membrilor Cabinetului său ca până joi să desemneze câte un secretar de stat care să coordoneze activitatea ministerelor în perioada vacanţei, programată între 1 şi 10 august.

RomaniaTV.net
24 iul. 2013, 12:58
Fără vacanţă la ministere. Vezi ce le-a cerut premierul Ponta miniştrilor

„O să vă rog pe toţi şi în această perioadă mai relaxată, de vacanţă, să mergem mai departe cu toate lucrurile pe care le avem de făcut. Să-mi desemnaţi până mâine secretarul de stat – în cazul în care dvs. sunteţi în vacanţă – care este la serviciu în fiecare zi. Vicepremierul Oprea va avea grijă de treburile de zi cu zi, inclusiv să verifice dacă se închid ministerele sau nu între 1 şi 10 august. Aveţi grijă pe cine desemnaţi, că-l verificăm, să fie la minister, să-şi facă treaba în continuare. Sunt probleme şi între 1 şi 10 august şi vreau să ne ocupăm serios de ele”, a spus Ponta miercuri, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul Victor Ponta a anunţat că îşi va petrece concediul în perioada 1-10 august, la mare, alături de copiii săi, după ce anul trecut nu a avut parte de vacanţă şi a spus că ia în calcul posibilitatea de a merge în străinătate.

El a precizat că ultima şedinţă de guvern înainte de vacanţă va avea loc pe 30 iulie iar următoarea ar putea fi programată pe 14 august.