Farmece de Lună Plină ca să-ţi găseşti jumătatea

Potrivit credințelor populare, toate practicile magice, în special vrăjile de dragoste, au mai mare succes când sunt făcute în serile cu lună plină. Astrul ceresc aflat în această fază răspândește o energie aparte, care influențează corpul uman și favorizează arta divinației.

27 oct. 2015, 12:13
Farmece de Lună Plină ca să-ţi găseşti jumătatea

Se spune că în nopțile cu lună plină sporesc puterile vrăjitoarelor, care sunt văzute zburând cu măturile aproape de astrul ceresc, bolnavii cu tulburări mintale sunt mai sensibili decât de obicei, nașterile sunt de bun augur și, după cum vedem deseori în diverse filme, are loc transformarea vârcolacilor, scrie click.ro. De asemenea, îndrăgostiții care se căsătoresc în acest timp au parte de noroc și vor rămâne împreună pentru toată viața.

Citeşte şi SOLUŢIA GARANTATĂ pentru a combate VRĂJILE, FARMECELE, LUCRĂRILE DIAVOLULUI

Pentru atragerea banilor

Dacă vrei să ai o situație materială mai bună, poți face o vrajă menită să te facă norocoasă pe plan financiar. Așteaptă să se facă lună plină și procură un ibric și o monedă, preferabil una de argint. Înainte de a te apuca de ritual, este foarte important să știi că nu trebuie să te îndoiești de efectul vrăjii și să fii calmă, relaxată. Umple pe jumătate, cu apă de ploaie sau de la un izvor curat, ibricul și aruncă moneda în el, apoi ai grijă să-l pui într-un loc în care să se reflecte lumina astrului ceresc. Încearcă să te eliberezi de gânduri și, trecând mâna pe deasupra apei, rostește de trei ori această incantație:

Frumoasă Lună îndepărtată
Adu-mi bogația îndată
Fii bună stăpână
Mulți bănuți să-mi pui în mână.

După ce ai terminat, toarnă apa în pământ, pe un sol în care să bată razele lunii.

Ca să-ți găsești jumătatea

Se spune că unii își caută iubirea o viață întreagă și nu au șanse de reușită. Dacă ai încercat de multe să-l găsești pe cel cu care să stai alături o viață întreagă și nu ai avut succes, încearcă o practică folosită deseori de vrăjitoarele tinere, care să-l aducă la tine pe cel care îți este sortit. Pentru a avea efectul dorit, ritualul trebuie făcut într-o vineri cu lună plină. Notează cu un pix roșu, pe o foaie albă de hârtie, ce calități vrei să aibă bărbatul dorit, apoi pulverizează pe ea parfumul cu care te dai de obicei. Închide ochii, repetă-ți în gând ce ai scris, apoi împăturește foaia și pune-o într-un plic. Ține câteva petale roz sau roșii în mână și imaginează-ți că te ții de mână cu un bărbat care întrunește dorințele tale, apoi strânge pumnul. Pune în plic petalele și, după ce te-ai dat cu un ruj roșu, sigilează-l cu un sărut.

Important!

Plicul nu mai trebuie deschis vreodată, astfel vraja se rupe. De aceea, este bine să fie depozitat într-un loc secret.

Dacă vrei să ai un partener fidel

Gelozia e boală grea și poate să-ți distrugă relația, mai ales dacă bănuiești că cel iubit a călcat strâmb sau îi fug repede ochii după altele. Pentru a evita certurile și ca să-ți întărești legătura de iubire, există o vrajă menită să-l facă pe partenerul tău imun la farmecele altor femei. Într-un săculeț mic, închis la culoare, pune cantități egale din următoarele: semințe de chimen, lemn dulce, crăițe, rozmarin. Plantele trebuie să fie uscate și fără rădăcini. Așază săculețul lângă patul celui pe care-l iubești, în serile cu lună plină, și el nu va mai fi tentat să te înșele.

Bine de știut!

Influența lunii este mai puternică în lunile mai și iunie și redusă în lunile de iarnă.

Citeşte şi Vrăjitorie modernă. Unde mai poţi găsi practicieni ai MAGIEI NEGRE

Superstiții vechi de când lumea

De Anul Nou e lună plină? Înseamnă că urmează 12 luni îmbelșugate.

Tratamentele sau curele de sănătate au efect imediat când luna plină se arată maiestuoasă pe cer.

Dacă vrei să redecorezi sau să construiești o casă, orientează-te astfel încât să fie lună plină. Toate activitățile întreprinse în această perioadă vor fi încununate de succes.

Nu este bine să dormi sub razele directe ale lunii pline. Te paște boală grea și te vei certa cu cei dragi. Iar în cazul în care suferi de vreo afecțiune, evită să privești spre astrul ceresc, deoarece boala se va agrava.

Este bine să naști de lună plină, căci durerile sunt mai ușor de suportat.

Când o să mai fie Lună Plină în 2015

27 octombrie: Lună plină în Taur;

26 noiembrie: Lună plină în Gemeni;

25 decembrie: Lună plină în Rac.