Farsa care era să îi aducă moartea! Un tânăr a fost împușcat în mall, în timp ce filma pentru contul său de Youtube

Un tânăr de 21 de ani și-a văzut moartea cu ochii, după ce a încercat să facă o farsă pentru canalul său de Youtube. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, după ce un bărbat care nu i-a gustat gluma a scos pistolul și l-a împușcat.

03 oct. 2023, 12:52
Farsa care era să îi aducă moartea! Un tânăr a fost împușcat în mall, în timp ce filma pentru contul său de Youtube
Un tânăr a fost împușcat în mall, în timp ce filma pentru contul său de Youtube

Un tânăr a fost împușcat în mall, în timp ce filma pentru contul său de Youtube. Incidentul halucinant a avut loc într-un mall din statul american Virginia.

Citește și O nouă farsă a devenit virală pe TikTok. Experţii trag un semnal de alarmă şi ne împărtăşesc riscurile la care ne expunem

Un tânăr a fost împușcat în mall, în timp ce filma pentru contul său de Youtube

Tanner Cook, un tânăr care aspiră să devină influencer, filma în interiorul centrului comercial o farsă pentru contul lui de Youtube – Classified Goons.

La un moment dat, acesta a început să urmărească un bărbat pe nume Alan Colie prin mall, în timp ce acesta își prelua o comandă.

În încercarea de a-l enerva pe bărbat, Tanner a început să îl jignească pentru a-și amuza fanii.

„Hei, rahatule, nu te mai gândi la twinkle ( argou folosit în remarci homofobe)”, a spus tânărul.

Alan Colie s-a îndepărtat de mai multe ori de el şi i-a cerut să se oprească însă youtuber-ul a continuat să glumească pe seama lui.

În acel moment, Alan Colie sătul de toate aberațiile spus de tânăr a scos arma şi l-a împuşcat în piept, spre groaza oamenilor care se aflau în mall și au asistat neputincioși la cumplita scenă.

Imediat, în centrul comercial s-a instalat panica pentru că oamenii au crezut cp este vorba despre un atac armat în masă.

Tânărul youtuber a fost găsit într-o baltă de sânge de echipajele de salvare care l-au dus în stare gravă la spital unde a fost operat de urgență pentru că glonţul i-a străpuns stomacul şi ficatul.

În aceste momente, Tanner Cook se află internat la secţia de Terapie Intensivă.

Cel care a încercat să îi ia viața fost acuzat de tentativă de omor, folosirea unei arme de foc cu scopul comiterii unei infracţiuni precum şi folosirea armei în interiorul unei clădiri publice, riscând o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

Bărbatul le-a spus judecătorilor că a acţionat în legitimă apărare şi că nu a avut nicio intenţie de a-l ataca voit pe Tanner.

După aproximativ cinci ore de deliberare, juriul a decis joi să îl achite de acuzaţia de tentativă de omo,  ba chiar unul dintre ei a înştiinţat sala de judecată că sunt împărţiţi şi nu pot lua încă o decizie privind acţiunile bărbatului în contextul legitimei apărări.

Citește și Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca. Prezentatoarea a rămas înmărmurită: „Nu mai vreau surprize”