Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca. Prezentatoarea a rămas înmărmurită: „Nu mai vreau surprize”

Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca. În anul 2014, după ce echipa s-a mutat din Buftea, prezentatorul TV i-a avut invitați pe „domnul și doamna Dracula”. Pe platourile de filmare, cei doi au venit pentru ca publicul să îi cunoască mai bine. „Femeia vampir”, însă, a primit o „misiune” din partea lui Măruță, și anume să îi livreze o pizza Andreei Esca.

12 sept. 2023, 10:22
Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca. Prezentatoarea a rămas înmărmurită: „Nu mai vreau surprize”
Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca

Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca. În timp ce se pregătea să intre în jurnal, prezentatoarea a rămas înmărmurită după ce a văzut-o pe „doamna Dracula”, care i-a livrat o pizza.

Ești vecina mea, îmi ești foarte dragă, te iubesc foarte mult și uite ce cadou am pentru tine înainte de știri. Muncești mult și m-am gândit că ți-ar prinde bine o pizza înainte sau după jurnal”, a spus Măruță.

Citește și: Irina Rimes, pusă pe șotii la nuntă! Ce farsă a putut să le facă mirilor. Au rămas șocați și au crezut că evenimentul lor a fost distrus – VIDEO

Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca

După ce și-a revenit din șoc, Andreea Esca a purtat un scurt dialog cu invitata lui Măruță. „Nu mai vreau surprize, pentru că de când ești aici numai de d-astea am parte. E o pizza diavola venită direct de unde trebuie? Îți mulțumesc foarte mult, cred că te vei întoarce la Buftea, nu știu de ce”, a reacționat Andreea Esca.

O nouă farsă a devenit virală pe TikTok

Oamenii îşi sună prietenii folosind vocea unui robot telefonic automat pentru a le spune că o sumă mare de bani este pe cale să fie debitată din contul lor personal.

Experţii Kaspersky avertizează însă că este vorba despre vishing. Cu alte cuvinte, vorbim despre o adevărată schemă de fraudă, folosită activ de infractorii cibernetici.

Vishing (prescurtarea de la phishing vocal – voice phishing) este practica frauduloasă de a convinge oamenii să sune infractorii cibernetici şi să dezvăluie informaţii personale şi detalii bancare prin intermediul telefonului. La fel ca majoritatea schemelor de phishing, şi aceasta începe cu un e-mail neobişnuit de la un mare magazin online sau un sistem de plată”, susțin experții.

Potrivit acestora, există însă o diferență majoră între phishing și vishing. Mai exact, în timp ce e-mail-urile obişnuite de tip phishing îi cer victimei să urmeze un link pentru a anula comanda, e-mail-urile vishing cer să sune de urgenţă numărul de asistenţă pentru clienţi, furnizat în e-mail. (Citește AICI mai multe detalii)