Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca. În anul 2014, după ce echipa s-a mutat din Buftea, prezentatorul TV i-a avut invitați pe „domnul și doamna Dracula”. Pe platourile de filmare, cei doi au venit pentru ca publicul să îi cunoască mai bine. „Femeia vampir”, însă, a primit o „misiune” din partea lui Măruță, și anume să îi livreze o pizza Andreei Esca.
:format(webp):quality(80)/https://www.romaniatv.net/wp-content/uploads/2023/09/maruta-esca-1724x1080.jpg)
Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca. În timp ce se pregătea să intre în jurnal, prezentatoarea a rămas înmărmurită după ce a văzut-o pe „doamna Dracula”, care i-a livrat o pizza.
„Ești vecina mea, îmi ești foarte dragă, te iubesc foarte mult și uite ce cadou am pentru tine înainte de știri. Muncești mult și m-am gândit că ți-ar prinde bine o pizza înainte sau după jurnal”, a spus Măruță.
Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca
După ce și-a revenit din șoc, Andreea Esca a purtat un scurt dialog cu invitata lui Măruță. „Nu mai vreau surprize, pentru că de când ești aici numai de d-astea am parte. E o pizza diavola venită direct de unde trebuie? Îți mulțumesc foarte mult, cred că te vei întoarce la Buftea, nu știu de ce”, a reacționat Andreea Esca.
O nouă farsă a devenit virală pe TikTok
Oamenii îşi sună prietenii folosind vocea unui robot telefonic automat pentru a le spune că o sumă mare de bani este pe cale să fie debitată din contul lor personal.
Experţii Kaspersky avertizează însă că este vorba despre vishing. Cu alte cuvinte, vorbim despre o adevărată schemă de fraudă, folosită activ de infractorii cibernetici.
„Vishing (prescurtarea de la phishing vocal – voice phishing) este practica frauduloasă de a convinge oamenii să sune infractorii cibernetici şi să dezvăluie informaţii personale şi detalii bancare prin intermediul telefonului. La fel ca majoritatea schemelor de phishing, şi aceasta începe cu un e-mail neobişnuit de la un mare magazin online sau un sistem de plată”, susțin experții.
Potrivit acestora, există însă o diferență majoră între phishing și vishing. Mai exact, în timp ce e-mail-urile obişnuite de tip phishing îi cer victimei să urmeze un link pentru a anula comanda, e-mail-urile vishing cer să sune de urgenţă numărul de asistenţă pentru clienţi, furnizat în e-mail. (Citește AICI mai multe detalii)
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20