Farsa de care a avut parte o mireasă i-a stricat toată nunta. Mulți au sfătuit-o să divorțeze instant

O mireasă a avut parte de o "farsă" de nuntă pe care nici ea, nici invitații nu au cum să o uite prea curând. Gestul mirelui a fost aspru criticat de internauți.

22 ian. 2021, 22:36
Farsa de care a avut parte o mireasă i-a stricat toată nunta. Mulți au sfătuit-o să divorțeze instant

După ce au tăiat tortul, tânăra l-a mânjit pe față pe mire cu frișcă, așa cum e tradiția clasică de la orice nuntă. După doar câteva secunde, acesta și-a luat revanșa, însă a mers prea departe.

Bărbatul a luat tot tortul și i l-a aruncat miresei în față, distrugându-i machiajul și rochia și făcând-o să se dezechilibreze. Invitații au rămas cu gurile căscate și nici nu au știut dacă să râdă sau să plângă.

Clipul video cu momentul a ajuns viral pe Tik Tok. A fost vizionat de 2,8 milioane de ori.  a primit peste 92,6 mii de aprecieri și aproape 9 mii de comentarii.

Internauții au spus că mirele a avut o reacție „agresivă” și că a exagerat foarte mult. Mulți i-au sugerat tinerei să divorțeze pentru că nu e normal să accepte așa ceva la propria nuntă.

„Momentul nu este doar agresiv, ci foarte jenant. Dacă se simte confortabil să facă asta în fața tuturor prietenilor ei și a familiei e înfricoșător”, a scris un alt internaut.

Altcineva a răspuns: „Poți să-i vezi literalmente starea de spirit transformându-se în furie. A ARUNCAT tortul, lasă-l pe el că este abuziv”.

În ciuda comentariilor pe care le-a primit de la utilizatorii de pretutindeni, mireasa a mărturisit că ei i s-a părut amuzant momentul „Suntem noi și a fost un moment haios pentru toată lumea. Îmi pare rău că aveți un alt simț al umorului”, a spus ea.

Pentru a-i face pe urmăritori să uite de videoclipul pe care ei l-au perceput ca fiind jenant, tânăra a postat un alt clip cu soțul ei, în diverse ipostaze în care păreau mai fericiți ca oricând.

„Atâta timp cât ești fericit, asta contează”, a comentat o persoană.

În timp ce altul a adăugat: „Fată, te credem că îl iubești. Este invers, pentru noi. Acest lucru este înfricoșător pentru că asta nu este dragoste. Indiferent câte‘ fotografii de cuplu ’postezi.”

Citește și Clipul care i-a fermecat pe internauți! Un cățel așteaptă să primească afecțiune de la un manechin de plastic