FARSĂ desprinsă din filme de groază. Vezi ce au păţit clienţii unei cafenele din SUA VIDEO

Publicat: Miercuri, 09 Octombrie 2013 10:04 // Actualizat: Miercuri, 09 Octombrie 2013 12:06 // Sursa: romaniatv.net

Clienţii unei cafelene s-au trezit în faţa unor scene desprinse parcă din filmele de groază. Oamenii au fost urcaţi pe pereţi şi scaunele au început să zboare.

Totul a început cu o ceartă aparent banală: un bărbat îi răstoarnă cafeaua unei tinere. "Îmi pare rău!", i-a spus el, cerându-şi scuze tinerei căreia îi răsturnase cafeaua. "Mi-ai distrus toate lucrurile!", i-a răspuns tânăra furioasă. Apoi el i-a oferit un şerveţel, spunându-i să cureţe cafeaua căzută pe hainele ei. "Ia nişte serveţele, curăţă şi totul va fi bine!", i-a spus bărbatul. 

Dar tânăra, din ce în ce mai furioasă, a încercat să se răzbune. Scenele ce au urmat păreau desprinse dintr-un film de groază. "Ştii ceva? Pleacă de lângă mine! Pleacă de lângă mine! Pleacă din calea mea", i-a strigat tânăra furioasă.

Apoi, în faţa cllienţilor îngroziţi, bărbatul s-a ridicat de la sol şi "s-a lipit" de un perete timp de câteva secunde, începând să se mişte. Dar apoi, când femeia furioasă "şi-a luat mâinile" de pe el, bărbatul a revenit în poziţia iniţială.

Tânăra nu s-a lăsat şi a început din nou să îl şicaneze. La un semn al ei, brusc, mesele au început să se mişte prin local, ca şi cum cineva le-ar fi împins, iar pereţii, cu tot ce se afla atârnat de ei, să se zguduie, iar obiectele din rafturi să cadă.

Ultima parte a coşmarului din cafenea a pus pe fugă toţi clienţii.

Toate acestea au fost o farsă foarte bine realizată de o casă de producţie cunoscută pentru promovarea unui film, iar scenariul a fost unul perfect realizat. A fost instalat un perete fals, iar mesele erau acţionate prin telecomandă.

Citeşte şi: Cea mai tare FARSĂ din toate timpurile. Au mers la un interviu şi au văzut cum vine APOCALIPSA

Înregistrarea a fost postată de internet, unde a adunat rapid aproape 10 milioane de vizualizări.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 oct 11:09
Votează email 0 email
... Citeşte şi FARSĂ desprinsă din filme de groază. Vezi ce au păţit clienţii unei cafenele din SUA VIDEO Oamenii se sperie când...
1
EUR
4.8068
RON
28 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H