FARSA făcută de nişte studenţi colegului lor: I-au împachetat TOATĂ camera în folie de aluminiu FOTO

Publicat: Miercuri, 27 Februarie 2013 13:45 // Actualizat: Miercuri, 27 Februarie 2013 15:38 // Sursa: RTV.net

Şapte studenţi din Marea Britanie au pregătit, cu o minuţiozitate impresionantă, o farsă pentru colegul lor de apartament, înfăşurând cu folie de aluminiu fiecare obiect din cameră, de la obiectele mobiliere până la fiecare DVD.

Jake Walker, un tânăr de 19 ani, student la afaceri la universitatea britanică Plymouth, a fost plecat în oraşul natal pentru o săptămână, înainte de aceasta având grijă să-şi încuie uşa ca măsură de precauţie, obişnuit fiind cu obiceiul colegilor de a pune la cale farse, scrie Mediafax.

La întoarcere, Jake şi-a găsit fiecare obiect din cameră învelit în folie de aluminiu: de la placa de surf la beţele de lacrosse. În plus, cei şapte farseuri au aşezat pe podea sute de pahare din plastic umplute cu apă.

Studenţilor ingenioşi le-au fost necesari 520 de metri de folie de aluminiu, 580 de pahare din plastic şi 62 de litri de apă, scrie Daily Mail.

"Am fost absolut şocat", a spus victima farsei. "Durase mai mult de patru ore să conduc înapoi, aşa că eram destul de obosit. Mi-a luat ore să dau toată folia jos şi a fost o treabă grea să golesc paharele. Încă nu am scăpat de toate."

Citeşte şi Cea mai tare farsă din toate timpurile? FANTOMA unei fetiţe îngrozeşte oamenii în lift VIDEO

Întrucât colegii au o tradiţie din a pune la cale farse între ei, Jake a avut grijă să îi anunţe că şi-a încuiat uşa de la cameră, trimiţându-le chiar un mesaj pe telefon cu urarea "Ghinion!". Dar farseurii au avut grijă să-i lase fereastra întredeschisă ca să poată pătrunde mai târziu în cameră.

"A fost grozav pentru că am avut acces la camera lui toată săptămâna", a povestit Sam Thomas, unul dintre ingenioşii studenţi. "Am avut o întâlnire în casă şi am decis că vrem să învelim totul din cameră în ceva. Ne-am oprit la folie de aluminiu pentru că era uşor de folosit şi arată chiar impresionant."

Citeşte şi FARSĂ de INFARCT în lift: Un "mort" se trezeşte din coşciug VIDEO

Unii dintre ei s-au ocupat de pereţi, în timp ce alţii au avut grijă de fiecare obiect în parte: castronul cu fructe, DVD-urile, monitorul computerului, tastatura, două plăci de surf şi beţele de lacrosse, a spus Sam. "A fost un adevărat efort în echipă."

Citeşte şi Cea mai tare farsă de final de an. Un om de zăpadă bagă oamenii în sperieţi VIDEO

"Operaţiunea" a fost dusă la capăt în patru zile, iar la întoarcerea lui Jake prietenii acestuia s-au ascuns ca să-i vadă reacţia.

"Cum a deschis uşa, a văzut pereţii şi a spus 'O Doamne!' ", a povestit Sam. "Ne-a cam enervat că nu a fost mai supărat. A fost, de fapt, foarte impresionat".

Vezi şi O nouă farsă? Ce au surprins camerele de supraveghere într-un hotel VIDEO

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
farsă farsa studenti farsa studenti marea britanie farse folie de aluminiu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 mar 10:16
...target="_blank" rel="nofollow">The Sun. Citeşte şi FARSA făcută de nişte studenţi colegului lor: I-au împachetat TOATĂ camera în folie de aluminiu FOTO Citeşte...
1
EUR
4.7800
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H