Farsă la radio pentru a afla starea lui Kate. Ce glumă proastă au făcut doi prezentatori britanici

Doi prezentatori de la un post de radio din Sydney au sunat la spitalul unde este internată ducesa de Cambridge. Ei s-au dat drept regina Elisabeta a II-a şi prinţul Charles, iar, spre surprinderea lor, au fost crezuţi. Astfel că de la recepţie le-a fost făcută legătura în salonul lui Kate.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 21:43
Farsă la radio pentru a afla starea lui Kate. Ce glumă proastă au făcut doi prezentatori britanici

Nici măcar prezentatorilor nu le-a venit să creadă, atunci când li s-a făcut legătura în salonul lui Kate. Aici o asistentă vizibil emoţionată le-a dat detalii despre starea prinţesei.

„Doarme. A avut o noapte liniştită, iar somnul îi face bine. I s-au administrat nişte fluide, pentru rehidratare. Era destul de deshidratată atunci când a venit”, a spus asistenta.

Mai mult, asistenta le-a recomandat celor doi să o viziteze pe ducesă după ora 9 dimineaţa şi că prinţul William a plecat în jurul orei 9 seara.

Postul de radio a dat publicităţii un comunicat prin care şi-a cerut scuze, în timp ce purtătorul de cuvânt al prinţului William a refuzat să comenteze.

Între timp, Kate a fost vizitată în a treia zi de când se află în spital de sora şi fratele său. Potrivit medicilor, ea se simte bine, dar va rămâne internată câteva zile.