Farul Constanța este noua campioană a României! A învins FCSB cu 3-2!

Bucurie fără margini la Constanța. Farul este noua campioană a României. Echipa lui Gică Hagi a învins cu scorul de 3-2 pe FCSB, după un meci spectacol.

21 mai 2023, 22:58
Farul Constanța este noua campioană a României! A învins FCSB cu 3-2!

Seară magică la Constanța. Farul a câștigat titlul de campioană a României, după un meci de senzație. A fost condusă cu 2-0, dar a revenit spectaculos și a reușit să învingă cu 3-2.

După meciul din acestă seară, formația lui Gică Hagi obține 50 de puncte. Farul câștigă titlul cu o etapă înainte de finalul campionatului.

A fost un meci nebun pe stadionul de la Ovidiu. FCSB-ul a deschis scorul prin Adrian Șut, care reușește un gol superb, cu o execuție de la 20 de metri de poartă. Opt minute mai târziu, FCSB-ul majorează scorul la 2-0. Coman îi pasează lui Compagno, în centrul careului, iar atacantul italian înscrie cu latul.

Înainte de pauză, constănțenii revin în joc. Mateus Santos înscrie cu o lovitură de cap, după ieșirea hazardată a portarului Târnovanu la centrarea lui Borza.  Farul aduce egalarea în minutul 58. Tudor Băluță înscrie cu o lovitură de cap, după centrarea lui Carlo Casap.

Golul victoriei vine în minutul 86. Louis Munteanu înscrie cu un șut din careu, cu stângul.

În ultima etapă, Farul va întâlni pe CFR Cluj, în timp ce FCSB va juca cu Rapid.