Fata Andei Călugăreanu, în stare critică. Ioana Tufaru a ajuns la spital din cauza unei SUPRADOZE

Ioana Tufaru a ajuns la capatul puterilor. Fata Andei Călugăreanu a decis că nu mai are niciun sens să trăiască, iar în urmă cu doar câteva săptămâni a anunţat pe Facebook, că nu mai are mult de trăit.

06 nov. 2014, 17:25
Fata Andei Călugăreanu, în stare critică. Ioana Tufaru a ajuns la spital din cauza unei SUPRADOZE

Fiica Andei Călugăreanu şi a lui Dan Tufaru a ajuns în stare gravă la spital, în urma administrării unei supradoze de medicamente. Potrivit cancan.ro, Ioana Tufaru se află internată la Secţia reanimare a Spitalului de Urgenţă Floreasca. Miercuri, la ora 22.00, Ioana i-a trimis prietenului său, Marius Baldovin, următorul mesaj: „Esti fratele meu nu cred că o să mai rezist mult şi am să mor”, potrivit ziarulring.ro.

Ioana Tufaru, fiica celebrei actrite Andei Calugareanu, traverseaza o perioda grea, marcata de lipsuri financiare. Iesita din atentia televiziunilor, dupa ce a fost protagonista mai multor emisiuni in care isi facea operatii estetice si isi etala igiena precara, Tufar a intrat in depresie. “Vreau sa mor, regret ca am fost nascuta, nu mai vreau viata…vreau sa incetez cu viata. M-am saturat de ea, urasc sa fiu a nimanui si sa fiu sluga la toti. In cateva zile nu o sa mamai vedeti!”, a anuntat Ioana Tufaru.

Citeşte şi: Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a ajuns să cerşească în cimitir

Citeşte şi Misterul dispariţiei Ioanei Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, elucidat: A rămas fără casă