FATA-BARBIE în primul pictorial: Sunt flatată când oamenii spun că nu sunt reală GALERIE FOTO

Ucraineanca Valerie Lukyanova este cunoscută drept "femeia-Barbie", după ce la începutul acestui an au apărut pe Internet o mulţime de fotografii cu aceasta. Deşi mulţi au crezut că pozele în care apare sunt trucate, "femeia Barbie" a vrut să demonstreze că este reală din cap până în picioare şi a pozat într-un pictoral pentru revista "V Magazine".

RomaniaTV.net
11 nov. 2012, 09:10

Cea mai faimoasă rusoaică de pe Internet, cum se descrie Valerie Lukyanova, a fost adusă din Odessa, Ucraina, până în New York City pentru a poza.

„Mulţi oameni spun lucruri rele despre oamenii care vor să arate perfect. Este greu să arăt aşa, dar oamenii cred că înfăţişarea mea este realizată de chirurgi sau trucate. Totuşi, nu îi iau în serios, sunt chiar flatată. Mă bucur când îmi spun că arăt ireală pentru ei, înseamnă că fac o treabă bună„, a declarat fata Barbie pentru V Magazine.

Ea a povestit pentru revistă şi cum decurge o zi normală din viaţa ei.

„De dimineaţă mă machiez şi îmi fac un masaj pentru ca apoi să stau pe Internet. Meditez şi călătoresc în corpul astral, după care merg la sala de sport. Merg la o plimbare cu cea mai bună prietenă a mea, mă întorc acasă şi pregătesc cina pentru bărbatul pe care îl iubesc. Apoi petrec încă câteva ore pe Internet, citesc ceva şi meditez după care mă culc”, a declarat Valerie Lukyanova, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Silueta celebrei păpuşi Barbie nu poate fi reprodusă în realitate de nicio femeie