Fata care apare în filmuleţul lui Cumpănaşu: „Nu am nicio legătură cu Luiza”

Tânăra care apare în filmuleţul prezentat de Alexandru Cumpănaşu, şi despre care acesta a spus că este Luiza Melencu, a declarat, la Antena 3 că nu are nicio legătură cu fata dispărută din Caracal." 

10 nov. 2019, 04:23
Fata care apare în filmuleţul lui Cumpănaşu: „Nu am nicio legătură cu Luiza”

Fata din filmuleţul prezentat de Cumpănaşu a făcut prima declaraţie, după scandalul izbucnit în România. Sub protecţia anonimatului, tânăra a declarat că nu are nicio legătură cu Luiza şi că îşi doreşte ca familia ei să nu afle cu ce se ocupă în Italia.

 

„Nu am nicio legătură. Nu îmi amintesc exact de acea seară”, spus fata. Aceasta susţine că s-a dus în Italia pe cont propriu şi tot ce îşi doreşte este ca materialul video cu faţa ei să nu mai apară la TV. Vineri seara, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a declarat, într-o transmisie live pe Facebook şi apoi la A 3 că a intrat în posesia unui filmuleţ care o arată pe o tânără ieşită la prostituţie în Italia şi care este Luiza Melencu, a doua fată dispărută în Caracal. Cumpănaşu a afimat că mama şi bunicul Luizei au recunoscut-o pe aceasta, însă într-o intervenţie înregistrată la Antena 3 Monica Melencu nu era chiar atât de sigură, spunând că a văzut materialul video pe telefon şi că nu se aude bine.

Omul de afaceri şi candidat la prezidenţiale Viorel Cataramă spune că filmuleţul despre care Alexandru Cumpănaşu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparţine şi îl are de o lună. Cataramă infirmă că ar fi Luiza şi îl acuză pe Cumpănaşu că se foloseşte de caz pentru a atrage voturi.


loading...