„Fata cu ochii de diamant”, grav bolnavă: „E groaznic! Trec prin ceva de coșmar! Nu am ieșit din casă de 8 zile”

Lenna Horvath, supranumită "Fata cu ochii de diamant" trece prin clipe de coşmar de mai bine de o săptămână. Focoasa blondă a contractat virusul gripal, care a ţintuit-o la pat.

14 feb. 2023, 12:43

„Fata cu ochii de diamant” a fost pusă la pat de o formă severă de gripă. De opt zile, vedeta nu a mai ieşit din casă, iar starea ei nu dă semne de îmbunătăţire. Vedeta urmează tratament cu antibiotice, dar acestea nu au ajutat-o prea mult.

Lenna şi-a operat nasul de puţin timp. Din cauza operației, răceala s-a transformat într-un adevărat chin, întrucât nici nu își poate sufla nasul din cauza firelor, nici nu poate respira corespunzător.

Sunt așa răcită, nu știu, e tip de gripă. Eu de opt zile nu mă pot ridica din pat. Amețesc, am vărsături, tuse, am operația la nas și mai am firele, motiv pentru care nu pot să-mi suflu nasul cum trebuie. E groznic! Trec prin ceva de coșmar! Nu am ieșit din casă sincer, a venit iubitul prietenei mele care este medic. Mi-a făcut un consult acasă. Din cauza operației la nas nu pot să respir de la aerul rece de afară. Mă dor sinusurile de la aerul rece și am preferat să vină să mă vadă afară. Am luat mai multe antibiotice. În afară de ceai și supa strecurată nu pot să consum că dau tot afară. Am stări de greață foarte mari”, a declarat Lenna Horvath la Antena Stars.

Citeste si Oana Lis, propunere indecentă primită pe Facebook: „Vreau un copil cu tine”. Reacţia neaşteptată a vedetei

Lenna Horvath a încercat să-şi dezgroape fetiţa moartă

În urmă cu mai mulţi ani, Lenna a traversat un episod care i-a marcat existenţa. Fetiţa vedetei a murit la doar 12 ani. Se întâmpla în 1999, un an pe care mama ei nul va uita niciodată. După acel moment, Lenna a intrat într-o depresie severă, ba, chiar a încercat să se sinucidă.

Imediat după moartea fetiţei mele, am căzut într-o depresie foarte gravă. Aveam momente când mergeam seara la cimitir şi râcâiam pământul. Îmi doream ca cea mică să fie din nou lângă mine. Vreo 6 luni de zile a ţinut depresia asta în care intrasem, am avut nevoie de un medic psiholog să trec peste toate. Chiar aveam gânduri de sinucidere. Nu veneam sensul vieţii fără fetiţa mea. Am şi încercat. Am încercat să iau pastile. Am avut noroc cu o vecină care îmi făcea curăţenie şi dădea mâncare la pisică şi m-a găsit„, a mărturisit blonda, în urmă cu mai mulţi ani, pentru Antena Stars.

Citeste si Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sfaturi pentru o relaţie de cuplu armonioasă. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă femeia pentru ca bărbatul să-i fie alături o viaţă întreagă: „Dacă ești deșteaptă, nu-i dai peste ochi când se uită la alta pe stradă”