Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sfaturi pentru o relaţie de cuplu armonioasă. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă femeia pentru ca bărbatul să-i fie alături o viaţă întreagă: „Dacă ești deșteaptă, nu-i dai peste ochi când se uită la alta pe stradă”

Din ce în ce mai puţine sunt cuplurile care reuşesc să aibă o relaţie armoniasă sau care reuşesc să rămână împreună o perioadă îndelungată. Vina pentru acest gen de eşecuri este, de cele mai multe ori, împărţită. Lipsa comunicării, a timpului, responsabilităţile tot mai multe şi tot mai solicitante sunt doar câţiva dintre factorii care duc la încheierea unei relaţii de cuplu.

14 feb. 2023, 10:39
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sfaturi pentru o relaţie de cuplu armonioasă. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă femeia pentru ca bărbatul să-i fie alături o viaţă întreagă: „Dacă ești deșteaptă, nu-i dai peste ochi când se uită la alta pe stradă”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit câteva ponturi care ajută la bunul mers al relaţiei de cuplu. Unul dintre cele mai importante aspecte este grija faţă de propria persoană. Nu puţine sunt femeile care, sub povara responsabilităţilor cotidiene, se neglijează până în punctul în care ajung să nu mai facă pentru ele decât minimum necesar.

Lidia Fecioru dezvăluie cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă femeia pentru ca bărbatul să nu o părăsească niciodată: „Dacă ești deșteaptă, nu-i dai peste ochi când se uită la alta pe stradă”

Cele mai multe femei sunt deranjate de faptul că bărbaţii lor cad în admiraţie pentru alte reprezentante ale sexului frumos. Lidia Fecioru spune, însă, că acest comportament al bărbatului are în el cea mai importantă lecţie pentriu femei.

Eu vă dau sfaturile greşelilor mele ca voi să nu le mai greşiţi. Dacă ești femeie deșteaptă, te uiți la ce se uită bărbatul tău pe stradă. Nu-i dai peste ochi că s-a uitat. Te uiţi la ce admiră el. Picioarele, părul, machiaj, fără machiaj. Pentru că și bărbatul trebuie să-și clătească ochii pe ceva. Din păcate, mai nou, din ce în ce mai multe femei merg pe stradă nemachiate, cu adidași, cu traista în spate. Au pierdut noțiunea de feminitate„, a spus Lidia Fecioru în podcastul Fitză cu Aditză.

Ponturi pentru doamne: de ce nu este recomandat să mănânci doar o salată la restaurant

Bărbaţii sunt atraşi de femeile care poartă culoarea roşie, dar şi de cele care mănâncă mai mult decât o salată la restaurant. Dar ce-i transmit aceste lucruri bărbatului?

Culoarea roşie denotă pasiune, forţă şi energie puternică. Negru este un simbol al eleganţei şi stricteţei, dar şi al fragilităţii. Rozul este asociat cu feminitatea şi cu tandreţea. Albastru, culoarea hărniciei şi a fiabilităţii. Culorile arată starea de spirit. Conform studiilor, bărbaţii sunt cel mai mult atraşi de culoarea roşie.

Citeste si “Planta frumuseţii veşnice”, bogată în proteine şi minerale, o adevărată binecuvântare pentru sănătate. Lidia Fecioru: „Substanțele din interiorul plantei nemuritoare pot duce la oprirea modificării celulelor anormale”

Bărbaţii mai sunt atraşi de femeile care cântă în duş, pentru că dă o stare de confort bărbatului. Scade nivelul de stres. O femeie care cântă în duş după o partidă de amor mişto. Sunt atenţi la mesajele noastre. Dacă femeia foloseşte cuvintele „eu cred, eu simt, eu fac” el îşi dă seama că această femeie este foarte egoistă.

Bărbaţii sunt atenţi la ce beau femeile. Dacă beau cot la cot cu ei sau beau un cocktail. Dacă bea mai multă cafea sau apă. Ştiu cam ce fel de om au în faţă, după băuturile pe care le comandă. Se uită şi la cât de des bea femeia, dar şi la cât de mult. Dacă nu bem e şi mai bine. E cel mai fericit.

Mai este atent şi la cât mănânci. Dacă noi credem că facem impresie bună că ne comandăm la restaurant o sălătucă, e cea mai mare greşeală. Bărbaţii se uită la apetitul femeii. E un test. Ştie dacă acea femeie va găti”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Citeste si Cum îţi revii mai repede după o despărţire. Lidia Fecioru a dezvăluit secretul: „Sunt cinci faze”