Fată de 11 ani, lovită pe trecerea de pietoni de o maşină condusă de un adolescent de 14 ani

O fată în vârstă de 11 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită pe o trecere pentru pietoni din Bacău, de un autoturism furat, condus de un adolescent de 14 ani care, ulterior, a intrat cu maşina într-un gard, după care a părăsit locul accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

RomaniaTV.net
12 sept. 2012, 13:41
Fată de 11 ani, lovită pe trecerea de pietoni de o maşină condusă de un adolescent de 14 ani

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, fata de 11 ani a fost lovită de maşină în timp ce traversa pe marcaj pietonal strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Bacău.

După ce a lovit-o pe fată, şoferul autoturismului, un adolescent de 14 ani, a derapat şi a intrat în gardul unui imobil de pe marginea şoselei. Ulterior, adolescentul a plecat de la locul accidentului.

„Imediat după producerea accidentului, minorul a părăsit locul accidentului cu tot cu autoturism, în timp ce victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, şoferul autoturismului implicat în accident a fost identificat, la fel ca şi maşina condusă de acesta. Maşina avariată a fost găsită parcată la locuinţa adolescentului”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Adolescentul de 14 ani este cercetat de poliţişti pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, vătămare corporală din culpă şi furt.

Anchetatorii au stabili că maşina fusese furată de adolescent de la nişte rude.