Fata de 13 ani din Argeş, muşcată de şarpe

Doi părinţi din Argeş au trecut prin clipe de coşmar, după ce fata lor de 13 ani a fost muşcată de un şarpe. Oamenii au crezut că a fost o viperă şi au fugit cu fata la cel mai apropiat centru de permanenţă. A fost chemat de urgenţă un elicopter SMURD, iar copila a fost dusă la spitalul din Craiova, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
05 sept. 2013, 07:24
Fata de 13 ani din Argeş, muşcată de şarpe

O fată de 13 ani din Argeş a ajuns cu elicopterul SMURD la spital în Craiova după ce a fost muşcată de un şarpe. Fata avea simptomele unei muşcături de viperă, aşa că i-a fost administrat ser antiviperin. Din fericire a fost o alarmă falsă. La Craiova, medicii i-au liniştit pe părinţi: copila nu a fost muşcată de o viperă.

„Fetiţa a primit îngrijiri intempestive, date de martorii oculari, apoi a fost dusă la Bălceşti, de-acolo a fost preluată de SMURD cu elicopterul şi adusă la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă din Craiova. Prezenta semne ale unei reacţii alergice, anafilactice. Se pare totuşi că nu este vorba despre o muşcătură de viperă”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvînt Spitalul de Urgenţă Craiova.

Copila a rămas internată în spital.