Fata de 13 ani din Cluj dată dispărută şi răpitorul ei au fost găsiţi

Fata de 13 ani din judeţul Cluj dată dispărută ieri şi tânărul de 27 de ani care se presupune că fi răpit-o au fost găsiţi. Cei doi dau declaraţii în faţa anchetatorilor.

22 oct. 2019, 04:55
Fata de 13 ani din Cluj dată dispărută şi răpitorul ei au fost găsiţi

„Minora de 13 ani şi bărbatul de 27 de ani au fost găsiţi. În acest moment sunt audiaţi de poliţişti”, a anunţat marţi dimineaţă IPJ Cluj, scrie news.ro.

Poliţiştii au emis ieri o alertă în sistemul „Alertă răpire copil” în cazul fetei de 13 ani din comuna Vultureni, judeţul Cluj, care a plecat de la locuinţa mamei sale duminică şi nu a mai revenit. Poliţiştii au făcut publică şi o fotografie a celui care se presupune că a răpit-o, un tânăr de 27 de ani.

Citeşte şi Fată de 13 ani, dispărută din Cluj. Poliţia cere ajutor pentru găsirea ei şi a făcut publică şi fotografia unui suspect

„La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 17.50, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112 despre faptul că minora Puica Daria Maria, în vârstă de 13 ani, din satul Băbuţiu, comuna Vultureni, judeţul Cluj, a plecat de acasă şi nu a mai revenit”, indica Poliţia Cluj.

Poliţiştii au început cercetările, stabilind că fata a fost abordată de un bărbat de 27 de ani, rudă cu aceasta, care i-a cerut să îl însoţească, ambii plecând într-o direcţie necunoscută.