Fată de 13 ani, dispărută din Cluj. Poliţia cere ajutor pentru găsirea ei şi a făcut publică şi fotografia unui suspect

Este alertă în județul Cluj. O fată de 13 ani a plecat duminică de acasă și nu s-a mai întors. Părinţii au anunţat dispariţia fetei la Poliţie. Fata dispărută a fost văzută ultima oară în apropierea unui magazin, alături de unchiului său. Oamenii legii au făcut publică şi o fotografie a suspectului, un tânăr de 27 de ani.

RomaniaTV.net
21 oct. 2019, 07:55

Fata dispărută se numeşte Daria Maria Puica şi este din localitatea Babuţiu, comună Vultureni, județul Cluj. Copila are 1 m şi 50 cm, 50 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten şi ochi căprui.

„În 20.10.2019, ora 17:57, numita Puica Cristina, domiciliata in comuna Vultureni, (…)  a sesizat prin SNUAU 112, IPJ Cluj, Secţia 7 Poliţie Rurala Gherla, despre faptul ca in 20.10.2019, in jurul orei 15:00, fiica sa, PUICA DARIA-MARIA de 13 ani, in timp ce se deplasa cu autoturismul marca Opel cu numarul de inmatriculare CJ-18-PGG, condus de numitul Lingurar Alexandru, pe raza localitaţii Babuţiu, la un moment dat, intalnindu-se pe strada cu numitul ALMAŞ MARIAN-COSMIN de 27 ani, domiciliat in com. Vultureni, sat Babuţiu, unuchiul numitei Puica Daria-Maria, acesta a oprit autoturismul, moment in care fara nici un motiv, a deschis portiera autoturismului unde se afla minora şi impotriva voinţei ei a tras-o afara din autoturism şi au plecat intr-o direcţie necunoscută”, anunţă Poliţia.

La momentul dispariţiei, fata purta o pereche de colanţi negru cu gri, un tricou negru cu model floral (trandafir) şi în picioare avea pantofi sport.

Fata dispărută a fost văzută ultima oară în apropierea unui magazin, alături de unchiului său, un bărbat de 27 de ani, care, de asemenea, a dispărut. Poliţia îl caută şi pe acest bărbat şi a dat publicităţii fotografia lui.

 

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de Poliţie.