Fată de 14 ani din Olt, dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mama adolescentei a alertat poliția

Poliția din Olt caută o fată în vârstă de 14 ani, din comuna Seaca, care ar fi plecat duminică de la domiciliul său și nu s-a mai întors.

08 apr. 2024, 16:42
Fată de 14 ani din Olt, dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mama adolescentei a alertat poliția
O adolescentă de 14 ani din Olt a fost dată dispărută

O fată de 14 ani din județul Olt a fost dată dispărută de mama ei, după ce aceasta ar fi plecat duminică, 7 aprilie, de acasă și nu a mai revenit.

Citește și: VIDEO Mașină din corpul diplomatic, lovită de tren în Timișul de Jos

„La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 00:20, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Dăneasa au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie de 42 de ani, cu privire la faptul că fiica sa, PANTAN ROXANA-ANA-MARIA, în data de 7 aprilie a.c., ar fi plecat voluntar de la domiciliul său şi nu a mai revenit”, anunţă IPJ Olt.

Semnalmentele fetei: înălțime 1,50 metri, ochi căprui, față ovală, păr șaten lung, fără semne particulare.

Citește și: Cine este Sara, adolescenta de 15 ani care a murit, după ce a căzut de la etajul 8 în timpul unei petreceri

La momentul plecării, adolescenta purta o bluză albă și blugi negri cu tăieturi în zona genunchilor și a coapselor.

Persoanele care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.