Caz şocant în Neamţ! O fetiţă de 4 ani a fost răpită din faţa casei şi supusă la perversiuni sexuale de unchiul ei

Un bărbat dintr-o comună din zona municipiului Roman, judeţul Neamţ, a agresat o fetiţă de patru ani. cei doi sunt rude, copila fiind fiica vărului făptaşului şi ar fi indicii că adulţii nu se prea înţelegeau. 

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 09:23
Caz şocant în Neamţ! O fetiţă de 4 ani a fost răpită din faţa casei şi supusă la perversiuni sexuale de unchiul ei

S-a vehiculat că la mijloc ar putea fi vorba despre o răzbunare, iar dacă aşa stau lucrurile, un astfel de comportament poate fi pus mai degrabă pe seama unei persoane cu probleme psihice, posibil pedofil.

Citeşte şi: Gestul incredibil al unor femei. Au furat pavajul de pe stradă şi l-au urcat într-un Audi Q5 VIDEO

Cazul şocant s-a petrecut pe data de 4 septembrie, atunci când unchiul, Tiberiu Ungurianu, a convins-o pe fetiţa care se juca în faţa casei să-l urmeze, ducând-o într-un loc ferit privirilor trecătorilor, pe un teren viran, unde erau aruncate tot felul de deşeuri. Profitând de neputinţa victimei de a se apăra, a dezbrăcat-o, punând în practică ce-i trecea prin mintea bolnavă. Au fost acte de natură sexuală explicită, sărutând copila peste tot, mai ales în zona intimă. Făptaşul este cunoscut în comunitate ca fiind o persoană violentă după ce consumă băuturi alcoolice, beat fiind şi atunci când a comis agresiunea sexuală.

După ceva timp fetiţa a fost lăsată să plece, a ajuns acasă, iar mama şi-a dat seama că ceva se petrecuse, fiica având un comportament schimbat. I-a povestit mamei ce i-a făcut unchiul, au fost sesizate organele de urmărire penală, iar în urma anchetei demarate acesta a fost prins şi reţinut pe o perioadă de 24 de ore.

Citeşte şi: Gest şocant al unui bărbat din Neamţ: Şi-a omorât fiul, i-a tranşat corpul şi l-a aruncat în Siret

„Pe 4 septembrie 2020, în jurul orei 18.00, o persoană de sex masculin, în vârstă de 35 de ani a luat o fetiţă în vârstă de 4 ani din apropierea locuinţei. A condus-o în zona unei gropi de gunoi şi profitînd de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa a dezbrăcat-o de haine, inclusiv de lenjeria intimă şi a exercitat asupra minorei acte de natură sexuală”, a precizat, pentru Monitorul de Neamţ, procurorul Maria Cucoş.

Bărbatul riscă între trei şi 10 ani de detenţie. A fost infirmată ipoteza unui viol, dar de certitudine este comiterea unei agresiuni sexuale. În astfel de speţe, mărturia victimei poate avea valoare de probă, deoarece descrierea faptelor nu poate fi pusă pe seama unei închipuiri la o asemenea vârstă, ci pe seama unei „experienţe” directe.

Citeşte şi: Şeful salvatorilor nu a mai putut fi salvat. Anunţ tragic, comandantul ISU Neamţ a murit la 59 de ani

„Admite propunerea de arestare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală nr. 2861/P/2020 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 din noul Cod de procedură penală şi art. 225 dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului Ungurianu Tiberiu, aflat în stare de reţinere, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală, prevăzută de art. 219 alin. 1 şi alin. 2 lit. c din noul Cod penal”, conform încheierii de şedinţă a Judecătoriei Roman.

La pronunţare, inculpatul nu a uzat de calea de atac, deşi avea posibilitatea să conteste detenţia. Acest lucru poate constitui o recunoaştere a vinovăţiei, dar nu are valoare de probă în procesul ce va urma. Psihologii susţin că o asemenea agresiune este de natură de a lăsa traume atât victimei, cât şi familiei.