Fată de 17 ani, ucisă de iubit cu toporul. Poliţia îl caută pe bărbat cu câinii

Scene de groază într-o localitate din Prahova. O adolescentă de 17 ani a fost găsită moartă în casă, cu gâtul tăiat. Principalul suspect este iubitul fetei, care a încercat să o omoare și în urmă cu câteva luni. Bărbatul este căutat acum de poliție.

28 sept. 2019, 15:13
Fată de 17 ani, ucisă de iubit cu toporul. Poliţia îl caută pe bărbat cu câinii

Fata de 17 ani ar fi fost ucisă de iubitul ei, un bărbat de 29 de ani, în Plaiul Câmpiniei, un sat din comuna Şotrile, judeţul Prahova. De altfel, adolescenta a fost găsită chiar în casa acestuia. 

Sesizarea la 112 a fost sâmbătă, la ora 16.18. O persoană a anunțat faptul că a descoperit o femeie decedată. Ajunși la fața locului, polițiștii ar fi constatat că este vorba despre o tânără în vârstă de 17 ani, care a fost înjunghiată în zona gâtului.

Potrivit România TV, bărbatul a mai încercat să o omoare pe fată şi acum şase luni, dar procurorul l-a lăsat în libertate. Vecinii au declarat că vineri seară, cei doi s-ar fi certat, iar bărbatul a lovit-o pe fată cu un topor.

În această dimineaţă, ea a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat. Criminalul a fugit de acasă şi este căutat acum de poliţie cu ajutorul câinilor de urmă.