Fată de 19 ani, rănită şi abandonată în câmp după un accident provocat de iubitul ei. Bărbatul era beat şi a fugit

Un accident grav s-a produs duminică noaptea pe un drum din Timiş. Un şofer a ajuns cu maşina într-un canal de pe marginea şoselei la ieşirea din localitatea Berecuţa. Tânărul era în maşină împreună cu prietena lui şi se întorcea  acasă de la o petrecere de majorat. 

28 nov. 2022, 08:56
Fată de 19 ani, rănită şi abandonată în câmp după un accident provocat de iubitul ei. Bărbatul era beat şi a fugit

O fată de 19 ani a ajuns la spital după un accident provocat de iubitul ei. Bărbatul în vârstă de 34 de ani s-a urcat beat la volan şi la ieşire din localitatea Berecuţa a sărit cu maşina într-un canal de pe marginea şoselei, potrivit opiniatimisoarei.ro. Cei doi se întorceau acasă de la o petrecere de majorat.

În loc să-şi ajute prietena şi că ceară ajutor la 112, şoferul a fugit, abandonându-şi iubita rănită.

Din fericire, fata de 19 ani a reusit sa sune la 112 si sa ceara ajutor. Tânăra a fost preluată de un echipaj medical şi  transportată la spital pentru îngrijiri.

Citeşte şi: Un șofer de 83 de ani din județul Argeș a făcut trei victime pe șosea și a fugit. Două dintre acestea au decedat

Oamenii legii au pornit apoi în cautarea şoferului vinovat. L-au găsit ascuns într-o casă din Berecuţa. Aici au flat şi motiovul pentru care a fugit de la locul accidentului, abandonându-şi iubita. Aparatul etilotest a indicat 0,33 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Citeşte şi: Doliu în lumea fotbalului! Un fotbalist român și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier

În urma accidentului, şoferul de 34 de ani a fost reţinut şi va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducere sub influenta alcoolului.