Un șofer de 83 de ani din județul Argeș a făcut trei victime pe șosea și a fugit. Două dintre acestea au decedat

Un șofer de 83 de ani din județul Argeș a lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului, după care a lovit doi pietoni.

27 nov. 2022, 09:09
Un șofer de 83 de ani din județul Argeș a făcut trei victime pe șosea și a fugit. Două dintre acestea au decedat

Șoferul de 83 de ani din Argeș a acroșat un biciclist, însă nu a oprit la locul accidentului, mergând în continuare pe drumul său. Ulterior, a lovit doi pietoni, cu vârste de 71 și 82 de ani, dintre care unul a murit la fața locului, iar celălalt la spital.

„Poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş aus-a stabilit că un bărbat de 83 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeş, la efectuarea virajului la stânga de pe str. 1 Decembrie 1918 către str. Eroilor, (direcţia Curtea de Argeş spre Corbeni), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroşat cu autoturismul bicicleta unui bărbat, de 32 de ani, din acelaşi municipiu care se pregătea să traverseze, accidentându-l uşor”, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Citește și: Doliu în lumea fotbalului! Un fotbalist român și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier

Bărbatul a părăsit locul accidentului fără accordul polițiștilor.

„La scurt timp, acelaşi conducător auto a accidentat doi pietoni, pe raza localităţii Albeştii de Argeş, pe DN 7C. Din păcate, în urma celui de-al doilea accident a rezultat decesul unuia dintre cei doi pietoni, bărbat de 71 de ani, din Albeştii de Argeş, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeaşi localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconştienţă, decedând la spital”, au precizat polițiștii.

Șoferul a fost prins și testat cu aparatul etilotest, din care a rezultat că nu consumase alcool, potrivit argespress.ro.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și: Culiţă Sterp, apărat de mamă şi de soră după accidentul din Cluj-Napoca. „Nu suntem o familie de beţivi şi de drogaţi!” VIDEO