„Fata de la 702” are 4.000 de îngeri pentru îngeri. O campanie magică pentru copiii bolnavi de cancer

Campania „Fata de la 702” are ca misiune susținerea proiectului „Spitale publice din bani privați”, mai precis, renovarea etajului 7 de la Institutul Clinic Fundeni, Secția de Oncologie Pediatrică.

RomaniaTV.net
19 nov. 2020, 15:57
„Fata de la 702” are 4.000 de îngeri pentru îngeri. O campanie magică pentru copiii bolnavi de cancer

Fata de la 702. Lemneria, un atelier mic de bijuterii, îşi dorește să aducă zâmbete copiilor bolnavi de cancer prin intermediul unei campanii intitulate „Fata de la 702”.

Lemneria îşi propune să susţină acest proiect prin crearea unui îngeraș, care simbolizează puritatea, gingășia, fragilitatea, dar și protecția de care copilașii au nevoie.

Prin cumpărarea unui îngeraș contribuiți la sporirea încrederii și a speranței copiilor internați în Secția Oncologică, la crearea confortului de care trebuie să se bucure pentru a avea puterea să lupte în continuare, precum și a siguranței lor. Astfel, 50% din valoarea prețului îngerașului va fi donat către Fundația Metropolis, pentru susținerea acestui proiect.

Conform unui studiu realizat de Societatea Română de Onco-Hematologie Pediatrică (SROHP), pentru multe tumori supraviețuirea este influențată semnificativ de stadiul incipient de diagnostic al bolii. De aceea, scopul acestui proiect al Fundației este ca, prin renovarea etajului 7 al Spitalului Clinic Fundeni, să ofere cele mai bune condiții de tratament copiilor care se confruntă cu această boală cumplită.

Cei de la Lemneria îşi doresc să fie cât mai mulți îngeri pentru îngeri, pentru a sprijini cu o sumă cât mai mare proiectul inițiat de Fundaţia Metropolis.

Aceste ființe gingașe stau luni întregi  internate pentru a face o cură de tratament, iar până când reuşesc să răzbească boala, însumează ani petrecuți în spitale. Practic, nu le putem numi spitale, ci a doua lor casă. Acesta este motivul pentru care au nevoie de un mediu oportun să se poată trata, un mediu care să le ofere siguranţă, dar si confort si speranță.

Fata de la 702. Un dublu cadou

De ce să alegi un îngeraș? Pentru că faci un dublu cadou în primul rând copiilor care au tare multă nevoie de suflete bune prin donarea a 50% din profitul obţinut din vânzarea fiecărui îngeraș, dar și celui căruia i-l oferi, deoarece este o perioadă foarte grea pentru noi toți și este nevoie de lucruri frumoase care să ne bucure si să ne facă să sperăm la mai bine.

Sunt 4.000 de îngerași care doresc să își găsească locul în căsuţe.

Scopul proiectului “Spitale publice din bani privați” este de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

 


loading...
Partenerii noștri