Fata lui Liviu Vârciu și-a luat viața în piept. S-a mutat singură și are două joburi

Carmina Vârciu, fata lui Liviu Vârciu, s-a responsabilizat și s-a mutat singură. Cu toate că are un tată celebru, aceasta nu se bazează pe acest lucru și vrea să fie independentă.

02 nov. 2022, 09:08
Fata lui Liviu Vârciu și-a luat viața în piept. S-a mutat singură și are două joburi

Carmina Vârciu, fata lui Liviu Vârciu, s-a responsabilizat și s-a mutat singură. Adio vremurilor în care Carmina era doar o adolescentă care era răsfățată de tatăl ei. Acum este o domnișoară în toată regula, iar de curând aceasta a hotărât să își ia viața în piept.

Carmina Vârciu s-a mutat singură și are două joburi

Fiica lui Liviu Vârciu se înteține singură, semn că celebritatea tatălui nu o impresioneză prea tare. De curând, aceasta s-a mutat în București, într-un apartament pe care și l-a amenajat după propriul plac. Cum bine știm, amanejarea necesită timp și prespune și o investiție destul de mare. Cum Carmina a vrut să iasă totul ca la carte și a știut cam câți bani presupune amenajarea cu pricina, aceasta a știut că trebuie să muncească din greu. Cu toate acestea a recunocut că o ajută și părinții.

”A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește, bănuții mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult. Dar, îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe piciorele mele.Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Anna Roman Brand, la atelierul Annei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are. Parțial poate că prin intermediul Andei am ajuns să merg la Anna Roman. Mi-e tata mi-a recomandat-o pentru că probabil știa de la Anda că are nevoie de o fată ca ajutor acolo. Eu oricum o știam pe Anna de foarte mult timp”, a spus Carmina Vârciu pentru Fanatik.

Responsabilă de fel, fiica lui Liviu Vârciu nu întrece măsura și este destul de cumpătată atunci când vine vorba despre bani.

”De când am venit la București nu mai am o medie cu cât cheltui. Încerc să nu întrec calul, dar Carmina nu a avut limită de când s-a mutat. Încerc să nu mai fiu atât de cheltuitoare. Problema mea era că nu dădeam bani pe haine sau bijuterii, erau chestii de casă, cutii. Spray-uri de casă, 80 dacă se poate, nu știu, orice chestie de casă decorativă. Am avut discuții despre bani pentru că mi se pare normal, dar am fost tot timpul înțelegătoare. N-am putut să fac mofturi având în vedere ce viață mi-a oferit mama și tata”, a mai afirmat tânăra.

 Carmina Vârciu, despre iubit: ”Când l-a văzut tata prima oară a zis: `cine mă, pletosul ăla?”

Fiica cântărețului trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr pe nume David, despre care spune că este foarte îndrăgostiă și are doar cuvinte de laudă.

”Mama știa, după scurt timp a aflat și tata, pentru că a fost la banchetul din clasa a VIII – a și i l-am prezentat. Lor le place mult de David. E un băiat chiar foarte de treabă pentru ei. E respectuos, adică are toate calitățile pe care un părinte și le-ar dori pentru fata lor.Când l-am cunoscut pe David avea părul lung aproape până la umeri și nu știu, îmi plăcea mie așa. Cred că era o chestie psihologică. Avea părul asemănător cu vremurile când tata era în L.A. și era melodia aia gen cu părul, cumva cu o șuviță pe ochi. Cred că a trezit acolo în interiorul meu ceva, dar de la șuvița aia de păr am ajuns până aici.Când l-a văzut tata prima oară a zis: `cine mă, pletosul ăla?`. Nu am vrut niciodată să fie ca tata, dar mi-am dat seama în timp, dar nu pot să caut ceva după lipsurile mele. Nu mai știu cum gândeam când aveam 13 ani, dar probabil era ceva acolo”, a mai zis, pentru FANATIK, Carmina.

Citește și: Rapperul Migos Takeoff, 28 de ani, a fost ucis într-un club de bowling

Citește și: Ingredientul secret pentru o varză murată delicioasă. Trucul pe care trebuie să-l știe toate gospodinele