Rapperul Migos Takeoff, 28 de ani, a fost ucis într-un club de bowling

Crima a avut loc pe o pistă de bowling din Houston, Texas. Rapperul Migos Takeoff, 28 de ani, a fost ucis în urma unei împuşcături.

01 nov. 2022, 18:23
Rapperul Migos Takeoff, 28 de ani, a fost ucis într-un club de bowling

Rapperul american Kirshnik Khari Ball, cunoscut sub numele de Migos Takeoff şi membru al grupului hip hop Migos, a fost ucis, la vârsta de 28 de ani, în Houston, Texas, ca urmare a unei împuşcături. El se afla o pistă de bowling.

Imagini dureroase din România părăsită! Cum arată o casă din Munții Apuseni în care nimeni nu mai locuiește de zeci de ani! Fotografiile s-au viralizat pe Facebook
Incidentul a avut loc în jurul orei două şi jumătate dimineaţa, ora locală. Rapperul se afla în sala de bowling, unde juca zaruri şi de unde, cu puţin timp înainte de moarte, postase un selfie, alături de un alt membru al Migos: Quavo, producător de discuri care era şi unchiul său.

Site-ul TMZ, care a obţinut şi un video al incidentului, susţine că rapperul a căzut victimă unei împuşcături, în urma unei altercaţii în timpul căreia un glonţ l-a lovit pe rapper în cap.

Doliu în muzica românească. Nosfe de la Șatra Benz a murit subit la 37 de ani, imediat după concert

Potrivit surselor din poliţie, alte două persoane au fost împuşcate şi transportate la spital. Starea lor este necunoscută. Takeoff a murit pe loc, în timp ce Quavo, pe care imaginile îl arată în acţiune, a scăpat nevătămat.