Fată omorâtă pe trecerea de pietoni în cartierul Titan din Capitală VIDEO

O tânără de 23 de ani a fost spulberată, azi-noapte, pe o trecere de pietoni din Capitală, de un şofer vitezoman. În urma impactului puternic, trupul femeii a fost târât pe şosea mai bine de 60 de metri.

RomaniaTV.net
09 mai 2012, 06:11
Fată omorâtă pe trecerea de pietoni în cartierul Titan din Capitală VIDEO

Accidentul s-a petrecut puţin după miezul nopţii, pe bulevardul Camil Ressu. Şoferul susţine că tânăra ar fi sărit în faţa maşinii şi astfel el nu a mai avut timp să frâneze.

„Nu am văzut, a sărit brusc. Mi-a sărit în faţă. Era pe trecere. Nu am văzut, credeam că am trecut de trecere”, a declarat şoferul implicat în accident.

Martorii spun altceva. „Venea direct şi de la trecerea de pietoni nu a frânat, a lovit direct”, a spus o persoană prezentă la locul accidentului.

Medicii de pe echipajul SMURD sosiţi la locul accidentului s-au luptat aproape o oră să o salveze pe tânără, însă totul a fost în zadar.

„S-a efectuat resuscitarea timp de 45 de minute fără nici un rezultat. A suferit probabil o fractura la craniu”, a declarat Elis Şerban, medic în cadrul SMURD.

Trupul tinerei a fost ridicat şi dus la Institutul de Medicină Legală. Şoferul vinovat riscă acum ani buni de închisoare pentru ucidere din culpă.