Fată răpită în plină stradă în Piteşti! Diana a fost urcată cu FORŢA într-o maşină. Poliţiştii sunt în alertă

Diana Vîlcea, o adolescentă de 17 ani, a fost dată în urmărire naţională, după ce a fost răpită pe o stradă din Piteşti. Fata a fost urcată de forţa într-o maşină de trei indivizi. Părinţii Dianei cred că fata lor a fost luată de familia iubitului ei, au precizat surse din rândul anchetatorilor pentru România TV.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 04:47
Fată răpită în plină stradă în Piteşti! Diana a fost urcată cu FORŢA într-o maşină. Poliţiştii sunt în alertă

„În seara zilei de 6 mai, în jurul orei 19,00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Poliţiştii au început imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.

A fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Diana Vîlcea a fost răpită. Semnalmentele adolescentei de 17 ani

Potrivit IPJ Argeş, fata are 165-170 de centimetri înălţime, constituţie atletică, ochi căprui şi păr negru, despletit.

La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă.

Persoanele care pot oferi informaţii, care să conducă la depistarea fetei, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Motivul revoltător pentru care nu au început lucrările la Autostrada Sibiu-Piteşti. Comisia de evaluare a avut patru luni de vacanţă