Faţa sexy a politicii. O POLITICIANĂ a pozat aproape GOALĂ într-o revistă FOTO

Politica este cu siguranţă un domeniu în care trebuie să ai nervi tari ca oţelul şi în care orice compromis făcut se poate întoarce oricând împotriva ta. A simţit-o pe pielea ei o cunoscută politiciană din Spania, care după ce s-a trezit implicată într-un scandal monstru din cauza unui filmuleţ erotic în care era protagonistă, a decis să pozeze goală pentru o revistă.

RomaniaTV.net
18 apr. 2013, 15:01
Faţa sexy a politicii. O POLITICIANĂ a pozat aproape GOALĂ într-o revistă FOTO

Olvido Hormigos este o blondă sexy, în vârstă de 42 de ani, care a dorit să facă o carieră în politică. După ce a ajusn consilier în Los Yebenes, cariera sa a fost, însă, dinamitată de un scandal sexual, în urma apariţiei pe Internet a unui filmuleţ în care frumoasa blondă apărea masturbându-se. Cum era de aşteptat, opozanţii săi au folosit filmuleţul împotriva ei, iar ea a fost nevoită să renunţe la politică. Pentru moment, spune Olvido Hormigos, care între timp a decis să-şi încerce norocul în televiziune. Nu de alta, dar este perfect conştientă de calităţile fizice care o recomandă pentru a avea un real succes „pe sticlă”.

De altfel, după ce toată ţara a văzut-o în cea mai intimă postură, Olvido Hormigos a considerat că nu mai are nimic de ascuns şi a acceptat să pozeze aproape goală pentru revista Interviu. Pentru pictorialul topless în care se dezbracă inclusiv de secrete, fosta consilieră din Los Yebenes a primit 12.000 de euro, potrivit presei spaniole.

Motto-ul fostei consiliere, care are şi copii acasă, este că poate să facă ce vrea cu corpul ei. Olvido s-a declarat convinsă că dacă nu ar fi arătat aşa cum arată, nu ar fi difuzat nimeni filmuleţul deocheat în care apare. Blonda a dezvăluit, de altfel, şi că filmuleţul care i-a dinamitat cariera politică a fost făcut pentru un iubit de-al său, fotbalist la obscura echipă din Los Yebenes, căruia i-a fost amantă timp de câteva luni. „El mi-a trimis un filmuleţ şi voia să-i trimit şi eu unul. Mi-a spus să am încredere în el, că oricum era logodit şi că urma să-l şteargă. I l-am trimis la începutul lui iulie şi am avut încredere în el”, a povestit Olvido Hormigos.