Fata ucisă în staţia de metrou Dristor, înmormântată în rochie de mireasă în satul în care a crescut

Publicat: Joi, 14 Decembrie 2017 16:07 // Actualizat: Joi, 14 Decembrie 2017 16:08 // Sursa: romaniatv.net

Este jale mare în Ostroveni, în judeţul Dolj, în satul natal al Alinei Ciucu, tânăra ucisă cu sânge rece la metrou. Fata de 25 ani a fost aşteptată de zeci de oameni. Ea a fost adusă într-un sicriu alb şi va fi înmormântată în satul în care a crescut.

Alina Ciucu avea 25 de ani. Tânăra a fost crescută în comuna Ostroveni din judeţul Dolj, de o mătuşă, ea provenind dintr-o familie cu posibilităţi materiale reduse. A făcut şcoala generală în localitate şi liceul la Craiova, plecând în Bucureşti pentru facultate. Aici, ea locuia cu prietenul ei.

Maria Ghinceanu, o mătuşă a fetei, a declarat că Alina era de o frumuseţe ieşită din comun, semănând cu o actriţă de film. Bunicii săi spun că asta a fost soarta, ca tânăra să moară la doar 25 de ani.

Alina Ciucu se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, când a fost împinsă din spate de o femeie. A căzut pe sinele metroului. Speriată că trenul urma să ajungă în staţie, fata a vrut să revină pe peron, dar a fost lovită cu piciorul în figură de femeia care o împinsese. Imediat metroul a intrat în staţie şi a lovit-o mortal pe Alina Ciucu. 

Femeia care a împins-o pe sine a fugit, dar a fost depistată de poliţişti câteva ore mai târziu în Piaţa Unirii din Capitală. Miercuri, pe numele criminalei a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile. Magdalena Şerban a fost dusă în arestul centrul a Capitalei, dar pentru că s-a simţit rău a fost transferată la Spitalul Penitenciar Jilava.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
28 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H